Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULOVLJENI NA DJELU

Carinici na graničnom prijelazu Klek uočili nešto čudno na vozilu: Pronađeno 7,4 kg heroina

Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/4
04.04.2022.
u 15:23

Pregledu se priključio i vodič službenog psa za detekciju droga sa psom koji je reagirao na prisutnost droge u vozilu nakon čega se prestalo s pregledom te je zatražen nalog za pretragu - navodi policija.

PU dubrovačko-neretvanska objavila je detalje zaplijene 7,4 kilograma heroina.

- U poslijepodnevnim satima u petak, 1. travnja, ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Klek pristupilo je osobno vozilo albanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 46-godišnjak, državljanin Albanije.

Nakon izvršene osnovne granične kontrole vozilo je izdvojeno u drugu liniju kontrole gdje se, u suradnji s djelatnicima carine, pristupilo pregledu vozila, kada je na stražnjem dijelu vozila uočena pregrada, odnosno bunker. Pregledu se priključio i vodič službenog psa za detekciju droga sa psom koji je reagirao na prisutnost droge u vozilu nakon čega se prestalo s pregledom te je zatražen nalog za pretragu - navodi policija.

Vozilo je pretraženo u subotu temeljem naloga Županijskog suda prilikom čega je pronađeno u bunkeru 14 pvc paketa s ukupno 7.463,7 g heroina.

- Droga je uz potvrdu oduzeta, a albanski državljanin je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave - navode iz PU dubrovačko-neretvanske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije