Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šefica protokola
Povratak na članak

Capricia Penavic donijela 
djedovu psovku 'J.. ti jarca' i u Bijelu kuću

Prvo je bila Hillaryina osobna asistenticu, a poslije tajnica za društvene odnose Bijele kuće. Za Obame je preuzela cijeli protokol.

Komentari 3

CV
crna vrana
12:06 02.11.2012.

Ovo je fakat udarna vijest, j... ti jarca !

VL
ME
merdevina
14:33 02.11.2012.

Još jedan dokaz kako su hercegovci sposobni. Uspijevaju čak i tamo gdje je to nemoguće. Za razliku od mnogih, drago mi je da ih imamo u hrvatskom korpusu!!

VL
AC
access
17:53 02.11.2012.

Kad netko postigne karijerni uspjeh o tome se može pisati pozitivno, ako se želi ostaviti pozitivan dojam. Ne vjerujem da je psovanje glavna karakteristika gđe Penavic. Sigurno ima kvaliteta, ljudskih i profesionalnih zbog kojih i radi to što radi. Kvalitete i pozitivu treba uvijek istaknuti pa će i dojam čitatelja biti drukčiji već na prvi pogled. Ovako je potreban i drugi pogled.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.