Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadi se nastavljaju svom žestinom

Čak 2,3 milijuna ljudi na rubu je gladi: I kruh je u Pojasu Gaze postao luksuz

18.11.2023.
u 19:14

U napadima izraelske vojske na Pojas Gaze nakon napada Hamasa na Izrael 7. listopada ubijeno je više od 11.000 ljudi, a broj ranjenih više se i ne broji, kažu medicinske vlasti u Gazi

Komentara 12

Avatar El Indio
El Indio
22:19 18.11.2023.

A neki dan su plesali po Gazi nad pokoljem Izraelaca. Tako je to kad bockas u strsljenovo gnjezdo

LU
Lumumba
20:10 18.11.2023.

Meni samo nije jasno kako to da jedni mogu organizirati vojne udare, pobune, promjene vlasti, direktno napasti vojno koga hoće, ubijati civile, djecu, a da to napravi Kina, ili netko drugi, odmah bi bili ratni zločinci. Izrael je država, ima pravo na obranu nakon masakra njenih građana, Izrael je svojevrsni čuvar Europe, no ova reakcija je pretjerana. Sjetimo se da su naše generale sudili zbog prekomjernog granatiranja Knina, a da za Vukovar i Škabrnju nitko nije odgovarao. Smeta me to licimjerje Zapada koji se ponaša kako mu se svidi.

NE
NervozniPoštar
20:44 18.11.2023.

Palestinci su oduvijek bili na rubu gladi. Prije 7.10. tamo je 80% stanovništva živjelo od humanitarne pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije