Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neno

Čak 10 maloljetnika nestalo u proteklih tjedan dana

Nestali 22-29-11-13
Foto: neno.hr
1/11
29.11.2013.
u 10:40

Imate li ikakvu informaciju o nekoj od ovih osoba, policija moli da nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Prema Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), u tjedan dana zabilježen je nestanak 17 osoba, od kojih 10 maloljetnika. Najmlađa od njih je Kristina Šepac (12), nestala u Samoboru 26. studenoga. Visoka je 150 centimetara, ima smeđe oči i slabije je tjelesne građe. U utorak se udaljila s adrese u Samoboru, Mirnovečka 23, u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, tamnoplavu trenirku, ružičastu majicu i crne tenisice.

S iste adrese

Još od 22. studenoga traga se za Marinom Prolom (19) i Mikijem Šnajderom (17), obojica iz Ivanca. Marin se udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato, a nije poznato ni što je imao na sebi u trenutku nestanka, a Miki je otišao s iste adrese, također u nepoznatom smjeru. Nema ni podataka o tome što je nosio i kako ga prepoznati. S iste adrese u Ivancu nestao je i treći mladić, Stipe Bakmaz (15), za kojim se traga od 25. studenoga. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Rino Brala (21) nestao je iz Kraljevice dan poslije, u subotu 23. studenoga. Visok 175 centimetara, smeđe kose, kestenjastih očiju, okruglog lica i srednje tjelesne građe, u trenutku nestanka bio je odjeven u gornji dio trenirke svjetlije boje, tamnoplavu jaknu, traperice i tenisice.

Prošle subote nestala je i Kristina Vorih (15), iz Zagreba, s adrese Sv. Mateja 70A. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu vestu, ružičastu majicu, crne hlače i tenisice. Fizička obilježja: visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. I petnaestogodišnja Tea Galović nestala je u Zagrebu u srijedu 27. studenoga, s iste adrese, Sv. Mateja 70A. Visoka 170 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu jaknu i ljubičastu majicu.

Zanimljivo, s iste zagrebačke adrese nestala je i treća osoba – u subotu 23. studenoga gubi se trag Marku Mladiću (18), visokom 175 centimetara, smeđe kose, plavih očiju i srednje tjelesne građe. Bio je odjeven u bijelu vestu, crnu trenirku i tenisice.

Iz Koprivnice, Osijeka, Delnica...

Damir Amić (17) visok je 172 centimetra, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj podlaktici ima tetovažu "Damir". Damir se u srijedu, 27. studenoga, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka 61 u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Ivana Antonić (15) otišla je 25.studenoga iz Vukovara, Nuštarska 38. Visoka 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči i ovalno lice, odjevena u plavu jaknu, plave traperice, visoke plavo-crne tenisice i nosila je školsku torbu svjetlije boje.

Valentina Čalušić (18) nestala u Zagrebu 27. 11., visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. Otišla s Jankomira 11, imala je na sebi smeđu jaknu i plave traperice.

Magdalena Duronjić (16) nestala u Osijeku 28. studenoga, odjevena u smeđu jaknu, plave traperice, bijelo-ljubičaste tenisice i nosila je krem školsku torbu. Kestenjaste je kose, plavih očiju i slabije tjelesne građe, visoka 160 centimetara.

Za Ivanom Jurdanom (16) traga se od 25. studenoga, otišao sa zagrebačke adrese Lhotkina 15 u nepoznato. Visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči. Ne zna se što je nosio na sebi.
U Koprivnici je 24. studenoga nestao Franjo Košćak, star 70 godina. Visok je 170 centimetara, ima sijedu kosu, zelene oči i slabije je tjelesne građe. Udaljio se s adrese Trg kralja Zvonimira 13. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Valentina Muhvić (17) nestala je u Delnicama, Zapolje Brodsko 27, u ponedjeljak 25. studenoga. Nosila je crni kaput, rozu majicu bez rukava, traperice i crne čizme. Visoka 160-170 centimetara, crnu kosu, kestenjaste oči, ovalnog je lica i srednje građena. Nosi i piercing na lijevoj nosnici.

Hrvoje Petković (39) udaljio se u nepoznatom smjeru iz Vinogradske 29, Zagreb, u nedjelju 24. studenoga.  Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. S Bolničke ceste 29 u Zagrebu u srijedu 27.studenoga nestao je Krunoslav Švaganović (52). Opisan je kao osoba slabije tjelesne građe, visok 170 centimetara, prosijede je kose i otežano hoda. Odjeven je bio u plavu šuškavu trenirku i tenisice.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Markoc
10:01 30.11.2013.

Svaki tjedan nestane 5-7 maloljetnika i to nikoga nezabrinjava. Bavimo se nebitnim stvarima a mladost naka nam trune.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije