Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbacivanje iz stranke
Povratak na članak

Radimiru Čačiću odbrojeni dani u HNS-u?

Bivšem predsjedniku stranke leđa je okrenuo i njegov “igrač” Štromar.

Komentari 10

GA
garfild58
09:02 09.01.2014.

Nisu stavili naslov odbrojeni dani za malverzacije,neisplate plaća propast firmi itd...

VL
Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
08:04 09.01.2014.

Ma jednostavno moram povući neke paralele : Kohl -->Merkel, Sanader -->Kosor, Čačić -->Pusić (zar i ti sine Brute?) :P

VL
MI
miso
08:51 09.01.2014.

Uskoro umjesto naslova 'Radimiru Čačiću odbrojeni dani u HNS-u?' naslov 'HNS-u odbrojeni dani u Hrvatskoj?'

VL
Avatar zampzmija
zampzmija
10:51 09.01.2014.

HNS je strančica sa 3,2%sa mnogo vrludanja, koja sama sebi kopa grobac.Nije ni čudo sa toliko afera,bivši doživotni patrijaneri,gazimiri,pijanci,kriminalci,nesposobnjaci....

VL
TI
TimonPumbaa
13:48 09.01.2014.

Ma nije tu problem ni zatvora, ni haenesa, ni Pusićke - to je samo primjer. Frajer je (bio?) dio ekipe i onda radi ekipi iza leđa. Pa kakva god da je ekipa... zamislite da je obrnuta situacija pa da je Pusićka u reštu a Čačić je predsjednik i potpredsjednik i što sve više ne i da ona ona radi isto ovo što i on... pa odletila bi odavno i iz stranke i iz Valture (pravac u Požegu) a on bi grmio s naslovnica - nema potresa, mi smo jači, bla bla bla

VL
FN
Fr@njo
08:41 09.01.2014.

znaci, sad bi uskoro mogli i saznati , ne samo predpostavljati, tko je bio sa Ratimirom u automobilu prilikom nesrece Madjarskoj.. tko je drzao volan, a tko mijenjac.

VL
NB
Ne_Bumo_Se_Dali
16:30 12.01.2014.

"Pa on je i odstupio s mjesta predsjednika stranke jer nije želio da njegovo stanje zbog zatvora šteti HNS-u. On je svoju osobnu sudbinu već žrtvovao za HNS..." Kad je na prijesto Otomanskog carstva stupao sin preminulog sultana, njegov je je prvi zadatak bio da pobije svoju braću, bez obzira na to jesu li mu se braća zavjetovala na vjernost! Takva isključiva ponašanja u kome više nema fizičkog istrebljivanja konkurenata (iako ni to nije isključeno), bilo bi daleko manje da stranke nisu jedinice u kojima vlada vojna hijerarhija. Malo više demokracije u strankama ne bi škodilo!

VL
NI
NIkšaĐurić
14:29 09.01.2014.

Gle, HNS-ovi Čačićevci (valjda ekipa kojoj je sredio poslove ili se nadaju da će sredit nešto kad izađe), lik vam trguje sa Bandićem, Josipovićem, Karmarkom, Lesarom kojeg je sam izbacio iz strenke……pričat će skim god tko mu da poziciju, takav lik ne treba nikome, pa eto u HNS su to konačno shvatili……..

VL
PE
Penny
16:17 09.01.2014.

HNS je dugo i šutio. Konačno je netko pokazao malo razuma u cijeloj priči. Najgore mi je ovo čuđenje i prikazivanje Čačića kao žrtve i čovjeka kojem su svi okrenuli leđa. Dok se sastaje s Bandinjom i dogovara koalicije iza leđa ekipi koja cijelo vrijeme sve podnosi i šuti - nije žrtva, ali kad netko iz te iste ekipe upozori da je pretjerao, onda je to užas i oni su grozni. Ma dajte, bilo je i vrijeme da mu netko pokaže zube! Možda se malo urazumi...

VL
ZE
zelenakrava
09:12 09.01.2014.

Pa nije HNS npr HDZ gdje bivši čelnici mogu ili umrijeti ili biti izbačeni iz stranke. Tako su postupali i i SKJ i u KPSS-u. Tamo nije bilo predsjednika koji je bio bivši. Ili je bio mrtav tj. umro uz sve počasti ili su ga "zdrave" snage izbacile zbog očuvanja monolitnosti. Takve stranke nisu demokratske i kad tad moraju propasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.