Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kandidat za župana

Čačić: Od Varaždina do Zagreba putovat će se samo 40 minuta

Radimir Čačić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/3
28.04.2017.
u 20:11

- Sramota je da građani u Varaždinskoj županiji imaju najniže plaće u Hrvatskoj, a župan Predrag Štromar najveću plaću među županima - rekao je Čačić i dodao je da su najveći Štromarovi projekti – jajomati

Predsjednik Narodne stranke - Reformista Radimir Čačić objavio je kandidaturu za župana Varaždinske županije sa sloganom "Stav i rezultati!". Predstavio je i kandidate za svoje zamjenike, Tomislava Paljaka i Roberta Vugrina, kao i listu kandidata za Županijsko vijeće.

Osvrnuo se na rezultate koje je ostvario kao župan od 2005. do 2008. godine i zaključio da županijska vlast u proteklih osam godina nije izgradila ni jednu školu, nije dograđena kirurgija i hitni prijam Opće bolnice, a nije čak ni započet projekt aglomeracije.

- Sramota je da građani u Varaždinskoj županiji imaju najniže plaće u Hrvatskoj, a župan Predrag Štromar najveću plaću među županima - rekao je Čačić i dodao je da su najveći Štromarovi projekti – jajomati.

Obećao je povećanje djece u vrtićima za 50 posto, cijenu vrtića od najviše 500 kuna, besplatni vrtić za drugo dijete u obitelji, izgradnju preostalih škola i dvorana, izgradnju objekata Sveučilišta Sjever i kampusa na Dravi, sve uz pomoć novca iz EU fondova. Istaknuo je i projekt brze pruge kojom će se od Varaždina do Zagreba putovati samo 40 minuta, vrijedan 300 milijuna eura koji bi realizirao u roku od tri godine uz pomoć EU fondova.

Komentara 7

EK
ekoeko11
21:20 28.04.2017.

Pa Čačić ni do sad nije putovao duže od pol sata relaciju ZG-VŽ

Avatar Idler 3
Idler 3
21:30 28.04.2017.

Bilanova škola, vidi se s kim se zbližil. Za one koji ne znaju, od Zagreba do Varaždina ti nit sad ne treba već od 40 minuta osim ak nejdeš prek Ivanca i Lepoglave >;-))

PA
pankogulo
21:48 28.04.2017.

Kak se ono u autu zove? Kiler?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije