Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVIO NOVE PROJEKTE
Povratak na članak

Butković: U tijeku su velike investicije u prometnoj infrastrukturi vrijedne više od 20 milijardi kuna

Najavio je i da će natječaj za nastavak izgradnje koridora 5C biti još ove godine

Komentari 4

LU
Lui
20:37 27.11.2019.

Pohvalno! Uz ovakve ministre nemamo se cega bojati

VL
Avatar korona
korona
11:01 28.11.2019.

Hdz normalno po svom I Sanader je radove na Pelješkom mostu otvarao više puta.Svaki puta pred izbore.Ovdje uSlavoniju dolazite samo po glasove i ništa više.Dosta je laži obečanja ivelikih prevara. Iselili ste više od pola Slavonije.Poslije rata ste više putata otvarali radove za više namjenski kanal Sava Dunav.Pričali deset petnajst godina o navodnjavanju Sad više i ne spominjete..Dođi dođi, pa kaži.Dosta m ije vaših laži.Više vam vaše laži pred izbore neće proći.Prdsjednica mora pasti jer je izdala i iznevjrila one koji su je birali i doveli na prijestolje.Za njom i njen i gazde.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.