Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvori bliski ministru:
Povratak na članak

'Butković rekao što misli, raspoloženje u HDZ-u protiv HNS-a'

– Most je izletio iz Vlade kad su htjeli rušiti ministra Marića, a sada je normalno da Vrdoljak udara po Kolindi i da je HNS poticao štrajk učitelja? – pita se izvor blizak Butkoviću

Komentari 7

LU
Lui
17:44 07.12.2019.

Mislim da je svima dosta te minorne strančice

VL
Avatar southman
southman
10:53 08.12.2019.

Nakon drugog kruga konačni obračun. Pa Vrdoljakova ekipa su prikriveni Škorini donatori !

VL
NE
NervozniPoštar
18:19 07.12.2019.

Potrebno je žurno razriješiti ministricu da se HDZ ne dovede u neugodnost da je još mora braniti u Saboru. Još uvijek je vrijeme da ona sama da ostavku što bi bilo najbolje rješenje. Ne znam kako ima obraza uopće se pojavljivati u javnosti. Sad je uzela određivati kada i kako će se nadoknaditi nastava. Ne može ona taj problem rješavati, ona koja ga je stvorila.

VL
DU
Deleted user
17:14 07.12.2019.

neću baš glasovati za hdz, ali što se više bliže izbori, hns im je velik balast koji će im odnijeti glasove razočaranih ljudi... baš zbog lopovskog i prevrtljivog hns a ne bih dao glas hdz u..

VL
PR
prajdali100
18:27 07.12.2019.

Butković je 100% u pravu.Izbaciti HNS iz Vlade i točka !!! To bi im kao stranci bio definitivni kraj.

VL
AN
antonelić
17:33 07.12.2019.

iz izvora bliskih središnjici javljaju nam da crnih labuda ima svuda unaokolo ... a odavno je očevidno ( po kazanju anem. plenkovića ) da još više ima hibrida koji rovare !!!...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.