Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strateški partneri
Povratak na članak

Butković: Postoje zainteresirani za Croatia Airlines

Na primjedbu novinara da nisu svi dijelovi Croatia Airlinesa jednako profitabilni te postoji li stoga mogućnost "razbijanja" kompanije, Butković je kazao da "ima više scenarija", uz opasku "vidim da ste dobro upoznati".

Komentari 2

RP
rpzagreb
13:49 21.02.2019.

Ako će im firme voditi stručnjaci i uprave kao u Uljaniku opet će građani plaćati nesposobnost i neodgovornost.

VL
AR
Arger
12:05 20.02.2019.

Mamu si vise prodajte....pa vec ste prodali sve sto iole vrijedi u lijepoj nasoj.Sad vam je jos ostao HEP,Hrvatske vode i šume.Prodajte jos i to i onda ste mirni bando lopovska.Zasto nepotrazite strucnjake i oporavite CA kad ste vi vec toliko nesposobni da neznate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.