Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVATIZACIJA PLAŽA
Povratak na članak

Butković napao SDP: 'Licemjerni ste i bezobrazni, pročitajte svoju verziju Zakona o pomorskom dobru'

Sabor će sutra u prvom čitanju raspravljati o prijedlogu zakona o pomorskom dobru i morskim lukama

Komentari 12

KO
Kološanin
17:57 24.01.2023.

SDP se nikada nije oglasio o slučaju Milanovićevog prijatelja Latkovića koji je devastirao i privatizirao cijelu uvalu Vruju. Dobro im je rekao Butković. Licemjeri!

VL
DU
Deleted user
18:15 24.01.2023.

Ovi iz SDP su najgori licemjeri i lažovi, svoja sr... nastoje prešutiti i druge prozivati za ono što su oni zaje.... To su ti dvostruki partijski kriteriji u svemu - ali uzalud im zato i imaju podršku od 10%

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
17:43 24.01.2023.

bravo butkoviću, ruši sdp-ove ograde sa privatiziranih plaža. njihov sdp-ov mentalni sklop i retorika kao i kod rusa u ukrajini koji svom narodu objašnjavaju napad ukrajinaca na rusiju

VL
BI
bijanca
15:37 25.01.2023.

Lažljiva oporba.

VL
AT
atlantisind
14:57 25.01.2023.

Kada ce se porusiti svi nedozvoljeni objekti?

VL
Avatar horuk
horuk
21:17 27.01.2023.

Sadašnja opozicija je omogućila ograđivanje plaža. Sada kada se to treba ukinuti opet kreću tipični napadi i podmetanja. Jer povlašteni jugosi moraju sačuvati svoje privilegije.

VL
Avatar Zgubider..
Zgubider..
19:17 24.01.2023.

Znači dolazi nova kategorija: hotelska plaža. Znamo da su uz najbolje plaže sagrađeni (ili budu) hoteli. A to opet znači da će hotelske plaže biti rezervirane za hotelske goste, tj. zatvorene za ljude koji nisu gosti hotela. Mislim da je današnji zakon, u kojem pojas 6 metara od mora prema kopnu pripada državi, odnosno svima, sasvim dobro riješenje koje ne treba mijenjati.

VL
SE
Serđo23
22:48 24.01.2023.

bez panike , bit će plaža i za domaći narod , samo tamo negdje od Nove godine do Uskrsa ! Glavno da su oni maknuli granične kontrole za naše dobro !

VL
Avatar Zavratnica
Zavratnica
18:15 24.01.2023.

Nakon strane valute, stranih radnika, stranih epidemioloških mjera,stranih ratova,stranih zakona imati ćemo i strane plaže. Jedino su gnjide koje su to omogućile domaće.

VL
DU
Deleted user
18:45 24.01.2023.

Donošenje novog zakona o pomorskom dobru,dopuštenje strancima da kupuju poljoprivredno zemljište samo će zaokružiti oduzimanje vlasti Hrvatskom narodu koji je bio ubjeđen da je prošlo vrijeme kad su Hrvatskom vladali Austrougari i Srbi Jugosloveni a eto se vraćaju na mala vrata odnosi za koje smo mislili da su iza nas i gdje čemo samo sluge i podstanari .Sada je u potpunosti monetarni sustav u rukama bogatih i večih naroda Evrope a priće o nekoj jednakosti su za malu djecu.Zar nam ignoracija stranih trgovačkih lanaca ne govori koliko poštuju zakone države u kojoj posluju.S druge strane imaju i partnere našu HDZ-ovu vladu koji sve to podržavaju uz veliku vjerojatnost da čemo kao narod nestati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.