Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgradnja brze ceste
Povratak na članak

Butković dubrovačkim vlastima poručio: 'Dogovorite se i što prije krenite put Zagreba'

Ministar Oleg Butković pozvao je dubrovačkog gradonačelnika i župana na što brži dogovor oko izgradnje brze ceste prema gradskoj zračnoj luci. Gradsko vijeće izjasnilo se protiv njene izgradnje zbog trase koja bi prolazila nedaleko od izvora rijeke Omble. Svoju odluku temelje na mogućem negativnom utjecaju na okoliš, ali studija rizicima se tek mora provesti u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja

Komentari 1

DR
Dragicina
21:31 13.09.2023.

Ne treba ta brza cesta. Dubrovčani će nam poslati uplatnice za ljetovanje, Mi nećemo doći, ali ćemo uplatiti što smo mislili potrošiti. Oni se nisu trudili, nas nisu mucili svojim gostoprimstvom, a kase im pune. Ekologija na visini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.