Kriza za stolom: Štedljivost gostiju osjetili su na Jadranu domaćini i u najskupljim restoranima
Ili više nema gostiju koji su bili lani ili i oni moraju štedjeti, kaže Deni Srdoč iz reijčkog restorana Nebo i najmlađi hrvatski chef s Michelinovom zvjezdicom
Komentari 5
Kakve su cijene čudi me.
Treba podignuti cijene za još 20ak posto i onda će biti dobro.
Kako je Ibrahimović rekao, pametni ljudi kupuju u Ikei namještaj. Nisu niti stranica a ni Hrvati blesavi pa da plaćaju nerealne cijene kako bi neki radili samo tri mjeseca a ostalo vrijeme prodavali zjake na špici i kupovali stanove po Zagrebu.
"Ma ko`to moze platiti"? Samo naprijed.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Ni bogati ljudi se ne vole razbacivati novcem pogotovo kad ne dobiju vrijednost za novac. Naši chefovi su previše zaglumili, zamislili su da će im bogata klijentela tek tako ostavljati za večeru 50 - 100 eura (pa i više) po osobi i to po mogućnosti svaku večer za vrijeme godišnjeg odmora. Većini gostiju je večera (nekima svakodnevni) izlazak, žele pojesti nešto jednostavno i ukusno i ne žele potrošiti bogatstvo za to.