Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INKLUZIJA
Povratak na članak

Burna rasprava u EP-u oko čestitanja Božića, kritike stigle i iz redova hrvatskih eurozastupnika

U tim internim smjernicama, između ostalog, stoji kako ne treba pretpostavljati da su svi katolici pa se predlaže da izraz "božićno vrijeme" bude zamijenjen neutralnim "sretni blagdani".

Komentari 6

Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
02:05 16.12.2021.

Inkluzivni rijecnik je jedano od intelektualnih oruzja Wokista.Kanada je drzava u kojoj je "kultura" woke postala sluzbena.Srecan Bozic je postao Srecni Novogodisni Praznici ili Zimski Praznici. Bijeli Muski Rod je postao kriv (time i krscanska religija) za sve nedace ugnjetavanje indijanaca i crnaca, rasizam, ugnjetavanje zenskog roda i LGBT , zivotinja, unistavanje Planete, anti islamizam itd itd. Tesko onome koji nije politicki korektan, mozes izgubiti i posao.Wokizam je sad prisutan i u EU instancama . U Francuski jezik ( koji je bez srednjeg roda) nastoji se uvesti srednji rod, nazivi radnih mijesta moraju imati svoj zenski oblik ' Direktor-Direktorica, Vozac-Vozacica ili kod nas Vojnik-Vojakinja ( sto je zbilja neugodno za cuti). Protiv toga sa treba boriti jer se radi o unistavanju nacionalnog pojma. EU treba novi " federalni covjek", lisen nacionalnog osjecaja.

VL
Avatar southman
southman
07:23 16.12.2021.

Znači većina ne smije slaviti svoje Božićne blagdane da ne bi povrijedila osjećaje manjine ?? E pa neće proći dragi moji ljevičari.

VL
BA
Barbasmora
23:47 15.12.2021.

Naš Bog je velik! Veci od svih drugih skupa! Bozic je temelj zapadne civilizacije a mi Cro smo Bogu najmiliji! Samo je Bog iznad lipe nase Cro domovine! Nek zivi božično vrijeme!!!! Dole komunjare!

VL
BF
bf23
07:51 16.12.2021.

Leva retarderka,vjerojatno skače po arapskim k...ima pa joj smeta

VL
ST
stefj
08:13 16.12.2021.

I sad neka mi netko ne kaže da ovo sve više ne liči na SSSR... Ubijanje tržišta, konkurencije, pa onda vjere, a s druge strane traži se bezrezervno vjerovanje u eurokraciju, te zabrana preispitivanje bilo koje njihove odluke.... A o korupciji da ne pričamo; npr. što mislite kako je Pfizer toliko prevladao, a Astrazeneca toliko sotonizirana? Ili je možda bolje pitanje zašto se potrošilo 6 PUTA više milijardi nego se moglo potrošiti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.