Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Licemjerni Sanader

Burić: HDZ bi uskoro moglo značiti "Hrvatsko društvo zatvorenika"

\'20.10.2010.,Zagreb - Redovna sjednica Sabora. Zastupnik Dinko Buric . Photo: Jurica Galoic/PIXSELL\'
Jurica Galoić/Pixsell, arhiva
25.01.2011.
u 12:55

Ivo Sanader živio je životom tiranina, Hrvatskom je žario i palio šest godina te se poigravao sa sudbinama mnogih, kaže zastupnik HDSSB-a Dinko Burić

OSIJEK – O Sanaderovu licemjerju progovorio je saborski zastupnik HDSSB-a i predsjednik Glavnog odbora te stranke Dinko Burić. Opisujući bivšeg premijera, pred novinarima u Osijeku rekao je da je Ivo Sanader "živio životom tiranina, Hrvatskom žario i palio šest godina te se poigravao sa sudbinama mnogih".

– Bližih suradnika od Jadranke Kosor i Vladimira Šeksa nije mogao imati pa je samo pitanje trenutka kada će se ispuniti proročansko značenje Kosoričine izjave "Kud Ivo, tud i ja" – rekao je Burić dodajući da bi uskoro i kratica stranke HDZ "mogla dobiti novo značenje - Hrvatsko društvo zatvorenika".

Ključne riječi

Komentara 40

DA
darko9
14:21 25.01.2011.

poslije izbora glavaševci budu u ilegali ili u zenici

OB
-obrisani-
16:34 25.01.2011.

Dok je na vlasti Chausesscu ( Vlaisavljević ),,,nema oporavka,,,a neće ga biti ni onda ako vlast preuzme Milanović

PI
Pippo9
15:30 25.01.2011.

Premijerka zna što radi i ovim potezima čisti stranku od korupcije i kriminala i time jasno pokazuje da nitko nije iznad zakona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije