Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDSSB o Rončeviću

Burić: Doći će Jaca na vratanca, na vratanca Remetinca

buric dinko
Arhiva VL
07.12.2010.
u 14:18

Smiješno je što ta gospođa danas ne želi komentirati presudu, glumi naivnost i pravi se da ne zna kako joj je financirana kampanja, rekao je predsjednik HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić

- Berislav Rončević nije lopov takva kalibra da bi mogao i znao "maznuti" 10 milijuna kuna. On je šegrt lopovčina koji su ga okruživali - komentirao je danas u Osijeku saborski zastupnik HDSSB-a dr. Dinko Burić nepravomoćnu presudu bivšem ministru obrane u aferi Kamioni. Kako je dodao, i Branimir Glavaš je upozoravao da je od  krađe na kamionima milijun eura otišlo za financiranje kampanje Jadranke Kosor za predsjednicu države.

- Mladen Bajić je štiti jer je sluga svih režima, ali iduće jeseni, kad J. Kosor "frkne" s vlasti, pokucat će i na njena vrata. Moja Jaco, doći će maca na vratanca, na vratanca Remetinca. HDZ-u, koji ima jednu vladu u Banskim dvorima, a drugu u Remetincu ondje će se uskoro priključiti bivši ministar policije Ivica Kirin i šef carine. No neće proći dugo pa će im doći i J. Kosor. Jako dobro zna da je razotkrivena u pokušaju da se prikaže stjegonošom borbe protiv kriminala jer je i sam koristila crne fondove za financiranje kampanje - naglasio je Burić i dodao da se ekipi koja je "krala na kamionima, avionima, BMW-ima, vlakovima, pošti, reklamama i marketingu, mora priznati da su visoko sofisticirana lopovska družina".

Smiješno je, kazao je i predsjednik HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić, da "ta gospođa" danas glumi naivnost i da se pravi da kao tadašnja potpredsjednica stranke i Vlade te ministrica nije znala kako joj se financira kampanja. Afera kamioni počela je 2004., J. Kosor bila je kandidatkinja za predsjednicu države 2005., kazao je Šišljagić tražeći da se istraga provede do kraja te kazni HDZ-ova zločinačka organizacija koja je Hrvatsku dovela na rub propasti. DORH ih, dodao je, više ne može štititi.

- Čitam danas da B. Rončević kaže da će vratiti novac. Bero, otkud ti novac?! Cijela tvoja mirovina i obitelj nisu vrijedili kad si odlazio u Zagreb ni 20 posto tog iznosa. Jaca je virila iz svake paštete i sa svake bandere, a to, dragi moji, košta! Sredstva su crpili iz državnih bankomata. Potrebno je što prije raspisati izbore jer jedino tako Hrvatska može stati na noge te promijeniti put i politiku - zaključio je zamjenik predsjednika HDSSB-a Krešimir Bubalo.

Komentara 38

UT
utatica
21:38 07.12.2010.

ne plačem više jer Zagreb više nije zahračkan ko nekad dok su po njem šetale srbijanske nakupine, znatno ih je manje pa sam i ja radosna

MI
mica1111
14:28 07.12.2010.

...nije problem u Jaci...problem je u sucima...sad ispada da ćemo javne natječaje nositi sucima na odluku...neka oni odlučuju... ...logično je ako niti jedna ponuda nije odgovarala da je onaj koji o tome odlučuje izabere onu koja je po njegovim mjerilimaa najbolja... ...ovako si suci davaju ovlasti koju nemaju...

OB
-obrisani-
20:01 07.12.2010.

Koji je ovaj idiot?Pa gdje ste vi (uključujući i tebe,Glavaš,ŠIŠLJAGIĆ)bili utim vremenima?Bili ste u KRADEZEU.govnastim štapom vas treba već jednom otjerati s hrvatske pozornice,bando kradezeovska.Ma kako se poslije zvali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije