Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Penava bio 'pod paljbom'
Povratak na članak

Buran aktualni sat na Gradskom vijeću Vukovara

Najviše komentara izazvalo je pitanje vijećnika Darka Buljana koji je pitao Penavu o referencama novoimenovanog direktora gradske tvrtke Komunalac Igora Štrangarevića.

Komentari 12

GK
gkujundzic78
17:07 15.10.2014.

Penava je izabrani gradonačelnik i odgovarat će za stanje u gradu i zato ga treba pustit da sam bira svoje suradnike,što prije treba smijenit sve koji su provodili politiku druga Saboa i napokon postavit sposoben ljude da spriječimo daljni odlazakk naših mladih iz grada heroja!ivane samo naprijed

VL
BA
balic
17:43 15.10.2014.

wolverin-------de smiri se ,pitaj prethodnika kako je ljude zaposljavao i koje,sta tebe uopce briga ..Najmanje si iz Vukovara ali najglasniji.Penava Smjenio je covjeka koji nije imao reference za mjesto direktora komunalca neg je preko veze tamo zaposlen..ako treba odgovarat ce a ne kao vasi na druge prebacivat.

VL
WO
wolverin
16:48 15.10.2014.

Sramot, sve se radi kao prije uhljebljene zato ste se borili. Gdje je javni natječaj za rad u gradskoj tvrtci, uljebili ste dogradonačelnikovog kuma. Mladosti dali poruku,pogotovo onim nestranackim ljudima,bjezite iz Vukovara jer za vas nema nade. Biti će dobro samo kumovima i rođacima. Sramota jedna!

VL
Avatar vh1
vh1
16:03 15.10.2014.

Vratio se grof Eltz sa vlasničkim papirima. Pola Vukovara i sve oko njega je njegovo vlasništvo koji su mu komunisti oteli. U njegovu imovinu su uselili komunistički doseljenici iz Bosne, Dalmatinske zagore i Like što su ih Titovi partizani dognali rasparanih gaća i bez ičega sa vlakom bez voznog reda. Sad trebaju natrag na domorodne pašnjake u prirodna staništa.

VL
SI
Sittingbull
21:17 15.10.2014.

Čistke u gradu i gradskim tvrtkama i ustanovama su jedino za što su ovi sposobni. Gdje su im projekti. U Vukovaru se radi nešto malo i to su sve projekti koje im je Sabo ostavio i osigurao financiranje. Sada bi još smanjivali i stipendije. Vukovar je bio jedini grad koji je stipendirao sve studente zahvaljujući bivšem gradonačelniku koji je i osobno izdvajao mjesečno 2.000 kuna za tu namjenu. Sada to možemo zaboraviti. Hoće li možda i Penava to učiniti - nema šanse.

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
21:47 15.10.2014.

E moj narode

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
18:15 15.10.2014.

A što ćemo sa obećanjima iz kampanje, vezana uz ćirilicu? Kad je došao na vlast samo govori nemoj te me to pitati, ne znam i tome slično...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.