Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Bura zbog novog zakona

Javnost je uznemirila definicija obitelji

Komentari 8

Avatar ÜberGreten
ÜberGreten
22:43 28.09.2017.

Kakvu javnost??? Zar se uzdrhtala umjetna zubala Sanje Sarnavke i ostalih gej ekstremista i radikala vodi pod javnost nowadays?

VL
DU
Deleted user
23:17 28.09.2017.

Da li u obitelj spadaju i vanbračna djeca koju su katolički svećenici ponapravljali?

VL
TO
tolitol
07:46 29.09.2017.

Bura u čaši vode slijedom pogreške resorne ministrice. "Javnost" bi zato trebala početi ignorirati naše medije koji se ne bave informacijama, nego dezinformacijama, poluistinama, prenapuhivanjem, žutilom, a sve u službi svojih političkih gospodara, ove ili one političke boje.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:09 28.09.2017.

A kaj je obitelj ak ne roditelji i djeca? Ak ima nekaj za nadodat il zmenjat nek se to napiše....i to je to. Kaj zmišljate drame tam di ih ni ?!

VL
Avatar CORPUS OMNE . . .
CORPUS OMNE . . .
00:05 29.09.2017.

Demokracija, iako nije savršena (pa i Hitler je demokratski došao do vlasti), je ipak nešto najbolje što se u politici i općenito društveno ekonomskim odnosima do danas dogodilo. Počesto nije najvažnije što se govori već tko to govori, zastupa ii pokušava kodificirati. A vidljivost onih koji (i kakve) stavove zastupaju omogućava - demokracija. Jer ne pada snijeg da pokrije brijeg ... Evo i izbori u današnjoj Njemačkoj to zorno pokazuju. Bauk fašizma valja se svijetom ... Treba žurno i dosljedno djelovati rječju i kroz institucije, potražiti saveznike i udružiti snage da ne bi bili primorani silom braniti svoj integritet. To je legitimno, ali ima strahovito visoku cijenu. Zato pamet u glavu da ne bi bilo prekasno.

VL
VI
Vito
08:51 29.09.2017.

Bura zbog novog zakona Javnost je uznemirila definicija obitelji ::::: Pogledajte objašnjenje riječi -obitelj- na Wikipediji -- "Predlagatelji" ovakvog zakona prepisali tekst izravno iz Wikipedije

VL
CA
car13
08:50 29.09.2017.

Malo da zabave sinozubu stokubdoknje strizu

VL
KR
Krotila
06:54 29.09.2017.

Ne znaju i ne žele izvuč zemlju iz krize,pa izmišljaju toplu vodu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.