Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FILOZOFSKI FAKULTET U ZAGREBU
Povratak na članak

Bunt zbog izbora dekana ili borba za moć lijevih i desnih

Inicijativa za Filozofski prosvjeduje zbog odluke rektora Damira Borasa o suspenziji dekanice Vesne Vlahović-Štetić nakon što joj je presuđeno da je mobingirala profesora Antu Čovića

Komentari 7

DU
Deleted user
14:17 16.07.2020.

Žalosno je kada smijenjena i pravomoćno osuđena bivša dekanica fakulteta na ovakav način instrumentalizira naivnu mladež. A dobro ... Opametit će se i oni s godinama.

VL
ZG
zg1985
15:09 16.07.2020.

filozofski-poznati rasadnik neradnika i neokomunistickih fasista

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
15:25 16.07.2020.

to drugo iz naslova. žali bože naivnih mladaca

VL
DU
Deleted user
19:44 16.07.2020.

Zašto se pravite finci, recite jasno i glasno Filozofski i političke nauke pune su jugo ideja i kadrova koji su se tu namjerno skupili. Presložiti fakultete u duhu Hrvatske filozofske i političke misli ili raspustiti. Takovi kakvi su sada nositeljii su jugo ideja koje su do sada uvijek i jedino podupirale velikosrpske hegemonističke ciljeve. To od ORJUNA-e čiji su hrvati otišli na četničku stranu i JNA bastion jugoslavenstva opet otišli četnicima i tu je točka.

VL
Avatar madcap
madcap
15:45 16.07.2020.

Ma, nema tu lijevo-desno, prije mlado-staro. Tim metuzalemima treba se zahvaliti i reći zbogom. Boras, trč' u penziju!

VL
KO
Kokoiduhovi
15:14 16.07.2020.

Ma dajte, od kada je Rektor ovaj sadašnji - vječno neke nevolje, progoni...katastrofa. Dajte čovjeka u mirovinu, pa odavno ima uvjete, a da je nenadoknadiv - pa nije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.