Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠLI U BOLNICU

Bunker ispod bolnice u Gazi izgradili su Izraelci 1983.: Kažu da je sada srce Hamasovih operacija

15.11.2023.
u 22:58

Predsjednik Turske, koja je članica NATO-a, Tayyip Erdoğan rekao je pred zastupnicima turske skupštine kako je Izrael ‘teroristička država’

Komentara 35

Avatar Heisenberg
Heisenberg
23:22 15.11.2023.

U šta su se pretvorili potomci žrtava nacističke Njemačke. Strašno.

CM
Crni_moj
06:00 16.11.2023.

Kada bi se velike sile držale dogovorenog i potpisanog ne bi ni bilo ovih ratova. Činjenica je da po tome bi već davno i Palestinci imali svoju državu. Tako nekako je i sporazum iz Minska priznat kao dobivanje vremena. Suma sumarus nove politike velikih sila ne drže se niti etike niti međunarodnog prava, tako da je teško predvidjeti što im je sljedeće na umu.

PA
pasodoble12
11:40 16.11.2023.

Zanimljivo. Bunker ispod bolnice napravili Izraelci??? I sad kritiziraju hamasovce što ga koriste? Konačno, Izraelci su uz pomoć USA stvorili i Hamas i sad se kolju. Tko je ovdje lud? Stradaju civili i djeca, a "demokratski" zapad to mirno gledada i birokratizira uz sve veći broj mrtvih ljudi. Sve mi se čini da bezdušni tipovi i vode ovaj svijet. Blago nama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije