Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KLEVETNIK DRŽAVE'
Povratak na članak

Bulj: Mesić je elementarna nepogoda i jedna od većih štetočina na političkoj sceni

Bulj poručuje kako Mesić njemu i Mostu neće nikada oprostiti jer su mu uzeli ured "koji nije zaslužio", a na što su 'mostovci' ponosni.

Komentari 10

RI
rimac444
22:44 15.06.2020.

Mesić dilanjem tajnih dokumenata države, lažnim svjedočenjem protiv generala,, brojnim kriminalim aferama pokazao tko je i što je, iz kakvog legla dolazi. Da smo uspjeli osloboditi institucije i sudstvo od utjecaja partije bio bi u dugogodišnjem zatvoru

VL
MA
markec555555
22:49 15.06.2020.

bravo most, a ne najveća prijevara hdz....

VL
SA
sanikol
16:05 16.06.2020.

Pročitao sam Pravila o pisanju i niti jedno nisam prekršio kada sam htio objaviti adrese gdje se vidi Mesićevo sakupljanje novca u Australiji ali ga ipak ne dozvoljavate objaviti.

VL
VA
vadis1
12:45 16.06.2020.

Mesic je poslije Franje Tudjmana do sada bio najbolji predsjednik RH.

VL
PI
Pikador
00:11 16.06.2020.

onj je stvarno p.anj ... Na momenat bi se moglo pomisliti da je onsamo priprost čovik iz naroda. Srećom imamo sirove tlapnje i rasprave o usta.šama i par.tizan.ima na kojima se otkrije da su to prikrivene zviri. Slično je i sa Škorom čiji je otac ( sam besramno to priča Škoro) bio NDH kolonizator iz Hercegovine 1942. Ti Koji su zvjerski ubijali srpske gazde upadali u njihove kuće, a njih sa djecom slali u Jas.enovac. Otuda ta zvjerska nostalgija i frustrirani Mata iz njegove elegije i tambure. Konje potjera Mata tužan i prkosan što je oteto morao vratiti 4.5. , Ipak su nam rasprave korisne da se zviri otkriju i ne skrivaju pod zastave i domoljublje. Sapienti sat ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.