Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed
Povratak na članak

Bulić: Brijuni rivijera temelji se na bogaćenju pojedinaca

Oko 60 aktivista prosvjedovalo je ispred gradske palače uoči zasjedanja Gradskog vijeća Pule.

Komentari 6

DU
Deleted user
21:25 01.07.2011.

\"nedopustivo je da profit ide strancima\", svatko tko \"odlazak profita\" mjeri nacionalnim i regionalnim mjerama najgori je *******, te su ovi sindikati i aktivisti najgori beščasnici u državi, bili oni u istri ili u dalmaciji.

VL
MA
maraosta
21:56 01.07.2011.

Ne želimo da stranci u našoj zemlji grade svoje feude i dvorce.Europski kapitalisti novcem osvajaju tuđe teritorije i tuđa prirodna bogatstva. Europska unija je fašistička tvorevina.Europska unija je nelegalna država.

VL
DU
Deleted user
22:34 01.07.2011.

tako je, svaki rad je izrabljivanje, te \"radnici\" trebaju ležati skrštenih ruku, a vladin posao je da se zadužuje u inozemstvo izravno, mjesec za mjesecom da bi isplaćivala plaće vojsci plaćenih neradnika jer oni se \"ne daju izrabljivati\", a tko god želi pokrenuti neki posao izrabljivač je i \"radnici\" će, ležeći nauznak, unaprijed određivati gdje će ići profit.

VL
VI
vilica
09:37 02.07.2011.

Vlada se zadužuje da bi lopovu Sanaderu isplatila plaću (naravno to je po zakonu), da bi namirila krađu u HACu i HEPu itd. Eventualno Vlada se zadužuje i za obnovu voznog parka.

VL
KU
kukuriku
17:04 02.07.2011.

..ma u Istri i Puli, svi super-zíve.., jos´kada znamo da u Direktnoj proizvodnji , nima visé od 5000 Radnika-sve skupa u svim Firmama,..a ostali samo \"cékaju\" da stignu $oldi i Turisti..da bi ugrabili..u mutnom !!..

VL
RU
rudolfxx
08:19 04.07.2011.

U kapitalizmu profit i jeste jedini motiv i smisao. To smo trazili to smo i dobili. I to je u redu. Problem je sto ce zbog nase gladi za novcem koji nismo u stanju zaraditi a volimo trositi biti prodani veliki dijelovi teritorija kao za kojekakve projekte a kao da bi se ljudi zaposlili. Nije nicim garantirano da ce se u takvim objektima zaposljavati nasi ljudi. U Turskoj npr u hotelima koje su kupili stranci ne rade Turci. Velikom kapitalu i mocnim zemljama domaci samo smetaju, trebaju im samo resursi koje mi prodajemo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.