Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPOVJEDNIK JVP SPLIT:

Požar iznad Kaštela pod kontrolom: Zračne snage su pomogle, požarište sanira 45 vatrogasaca

Kaštela: Dva kanadera i jedan Air Tractor uspješno lokalizirali požar koji je buknuo u blizini kuća
Foto: Ivana Ivanovic//PIXSELL
1/7
02.08.2023.
u 18:17

U gašenju požara pridružila se i intervencijska vatrogasna postaja Split-Divulje

U srijedu poslijepodne buknuo je požar u Rudinama iznad Kaštela. Dalmacija Danas doznaje kako se radi o požaru otvorenog prostora ispod pruge.

Na terenu su vatrogasna društva iz Kaštela, Solina i Trogira, uz intervencijsku vatrogasnu postrojbu Split-Divulje. U pomoć su im bila pristigla i dva kanadera te jedan AirTractor.

- Situacija je pod kontrolom, požar trenutno gasi 45 vatrogasaca, na terenu je i 15 vozila. Zračne snage su bile, pomogle su i završile intervenciju, a požarište dalje saniraju naši vatrogasci i problema ovdje neće biti - rekao je za Večernji list zapovjednik JVP Split Ivan Kovačević.

VIDEO Kanader na požarištu kod Kaštela

 

Ključne riječi

Komentara 1

IV
Ivo123
22:55 02.08.2023.

Vatrogasci nas ponos!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije