Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKI POTRES
Povratak na članak

Bugarska se ponovno okreće 'majčici' Rusiji

Proruski general postao predsjednik, a premijer Bojko Borisov već podnio ostavku

Komentari 23

Avatar delminium
delminium
18:20 15.11.2016.

nadam se da ce bugarska izic iz EU

VL
KO
korisniksb
17:08 15.11.2016.

I kaj?pa ako je demokracija onda neka radi tko kaj hoče.pa stalno to govore ovi hohštapleri iz europe.U čemu je problem???

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:16 15.11.2016.

Cudo koliko je u zadnjih par godina "proruskih" drzavnika izabrano demokratskom voljom naroda i napusta Euroslaviju gdje neizabrani birokrati diktiraju narodu i drzavama kako treba "zivjeti" i odricati se kako bi bogati bankari bili jos bogatiji. Medjutim domino pada neoliberalnih marioneta je vec poceo i na zapadu i to u velikim drzavama tipa Velika Britanija pa nedavno cak i SAD gdje je izgleda i Trump po neoliberalnim medijima "proruski" sto je jako zanimljivo.

VL
CA
campa
17:43 15.11.2016.

Svjedoci smo nesposobnosti EU da se jedinstveno postavi preva novonastaloj političkoj situaciji.Do sada se je krila iza utjecaja amerikanaca i tako štitila interese kako Američke tako i ravnopravnijih članica .Ekonomskim sankcijama su najviše gubile novopridošle članice kojima nije nadoknađivan gubitak.Ravnopravnost u EU ne postoji a svojom politikom EU je samo povečavala ekonomsku razliku unutar unije.Svakako će se zapostavljene članice početi okretati svijetu i to samostalno a ne po direktivama bogatijih.Kad govorimo o Hrvatskoj i njenom članstvu u uniji svjedoci smo ekonomskom zaostajanju,večem zaduživanju bez mogučeg oporavka u bliskoj budučnosti te raseljavanja radno sposobnih.Samo laiku je to slučajno.Stekli smo status polukolonije što se razlikuje od olonije po tome što imamo svoje predstavnike u parlamentu bez mogučnosti bilo kakvog odlučivanja(govorim o stvarnosti a ne o fikciji gdje naši palamentarci kontgroliraju kvalitete proizvoda što treba odraditi zakon i kontrola uvoza)Umjesto da napredujemo naša industrija je uništena a Hrvatska je postala veliki šoping centar gdje se plasira roba kojoj izlazi rok trajanja,roba sumnjive kvalitete i sav otpad koji nemogu prodati u bogatijim članicama.Porobile su nas strane financijske institucije koje posluju nepoštivajuči naše zakone a političari im dozvoljavaju zelenašenje.Ako EU ne poduzme ništa u vezi ulaganja i osiguranje posla u Hrvatskoj moramo se okrenuti drugim tržištima jer čemo u protivnom biti zemlja bez naroda i omogučiti rasprodaju zemlje strancima od 10000 m kvadratnih u komadu.A to je vrlo blizu jer smo našu poljoprivredu uništili.Zadni udarac zadaje se novom poreznom reformom gdje se poguduje stranim bankama i uvoznom lobiju te kontrolom poreznog USKOK-a dozvoljava cvat kriminala i korupcije.

VL
ST
Stipan
17:17 15.11.2016.

Naravno da će se Bugarska okrenuti Rusiji ali će i druge nekadašnje isto. Od EU oni nemaju ništa. Stvorena je zapadna bogata Europa i južna , tužna siromašna. Granice su im se doduše otvorile , ali samo zato da se narod iseljava.

VL
TR
trpimirprvi
17:16 15.11.2016.

Pa sa Rusijom treba graditi partnerski odnos a ne istu sotonizirati! Treba nam mir a ne rat. Dosta neoliberalnih perverzija sa Zapada. Bilo je i vreme!

VL
Avatar KizanRizan
KizanRizan
17:37 15.11.2016.

Ali mi nije jasno... ako je Rusija tak dobra zasto onda mladi ne odlaze u Rusiju nego u Evropu?

VL
Avatar Matija22
Matija22
17:07 15.11.2016.

nek idu rusima oni i spadaju u rusku guberniju nek srbe povedu sa sobom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.