Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažna uzbuna

Bugara i Rumunja sve manje u Velikoj Britaniji

Bugarski Romi
Foto: News Syndication/PIXSELL
16.05.2014.
u 14:15

– UKIP se hrani strahovima i predrasudama. Farage duguje ispriku ne samo Britancima nego i Rumunjima i Bugarima – kaže ministrica Anna Soubry.

Unatoč strahovima koje su u Britaniji početkom godine raspirivali nacionalisti kako će Otok nakon 1. siječnja ove godine kada im se otvori tržište rada preplaviti Rumunji i Bugari, to se nije dogodilo.

Upravo suprotno, njihov broj u Velikoj Britaniji u posljednjih je nekoliko mjeseci pao. Posljednja analiza pokazuje da je bugarskih i rumunjskih radnika u Velikoj Britaniji danas 4000 manje nego lani.

Britanski konzervativci sada traže da se UKIP i njegov vođa Nigel Farage ispričaju zbog psihoze koju su mjesecima stvarali.

– UKIP se hrani strahovima i predrasudama. Farage duguje ispriku ne samo Britancima nego i Rumunjima i Bugarima – kaže ministrica Anna Soubry.

>>Dat ću ostavku ako se referendum o članstvu u EU ne održi

>>Znate li gdje živi najveći broj milijardera?

Komentara 2

DU
Deleted user
15:27 16.05.2014.

Glavno da Pakistanaca ne nedostaje.

FU
furest
08:18 19.05.2014.

da su rumunji i bugari muslimani jos bi ih i zvali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije