Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bubalović:

Bubalović: Pitam Vrdoljaka, je li četiri milijuna Hrvata nenormalno?

HDZ, zastava (1)
Žarko Bašić/PIXSELL
30.01.2013.
u 13:48

Ministar gospodarstva posljednji je koji bi trebao tako govoriti, od njega se očekuje rješenje za 370.000 nezaposlenih, poručio je Davorin Bubalović, čelnik osječko-baranjskog HDZ-a.

OSIJEK – Ministar Ivan Vrdoljak izjavio je da nitko normalan ne želi ulagati u Hrvatsku ni u njoj živjeti. Pitam ga, je li više od četiri milijuna Hrvata koji vole ovu zemlju nenormalno? Ministar gospodarstva posljednji je koji bi trebao tako govoriti, od njega se očekuje rješenje za 370.000 nezaposlenih – poručio je Davorin Bubalović, čelnik osječko-baranjskog HDZ-a. Bubalović se osvrnuo na Prijedlog zakona o strateškim investicijskim projektima RH, ističući kako će i on ući u saborsku proceduru ovoga tjedna "vjerojatno po hitnom postupku".

– Može li nešto što je od strateškog značenja uopće ući u saborsku proceduru po hitnom postupku? Vjerojatno da, jer je to način djelovanja vladajuće koalicije, kako bi izbjegli široku saborsku raspravu – rekao je. Zapitao je, nadalje, što bi bilo da je je taj zakon donesen prije godinu dana i bi li Hrvatska danas, u tom slučaju, imala 372.000 nezaposlenih.

– Koji bi strateški investicijski projekti zaživjeli? Jesu li to projekti koje je bivši prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić velebno najavio? Spomenut ću samo Omblu, Plomin C, Koridor 5C, pelješki most. Bi li oni danas zaposlili ljude i bi li Hrvatska bila bolja zemlja? – naveo je.

Komentara 18

KL
klokan13
14:13 30.01.2013.

Vrdoljak je dokaz kako HNS ima veliki potencijal kvalitetnih kadrova za najviše funkcije u državi. Pogledajte poslovanje javnih poduzeća u prošloj godini. O izjavama i istupima pojedinih ministara ne treba trošiti riječi Opet glasajte za njih na slijedećim izborima ....

PO
pojedinac
14:32 30.01.2013.

Mi Hrvati volimo RH kak ti i Srbi Kosovo. Volimo je za sada samo opeljušiti,a poslije kak bu,i naravno pjevati Tomsonove pjesme kad si kaj spijemo.

DU
Deleted user
14:04 30.01.2013.

Vrdoljak čini sve što je njegovom "znanju" da sprijeći svaku investiciju. To je dokazivo i nesumnjivo. No da jedan podosta ograničeni ministar ostatak stanovništva etiketira kao abnormalne samo je pokazatelj koliko je Vrdoljak udaljen od svake ljudske i ministarske normalnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije