Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Brutalni obračun ispred narodnjačkog kafića u Vinkovcima

tučnjava
Goran Ferbežar/PIXSELL
13.12.2009.
u 10:16

U obračunu su dvije osobe ozlijeđene. Jedna je zadobila teške ozlijede na glavi dok druga ima ubodne rane na lijevoj strani prsišta.

Jutros okok 3.30 sati u središtu Vinkovaca ispred kafića “Emorio” tijekom tučnjave J. M. (29) nožem je teško ranio zaštitara tog kafića D. G. (29). Ozlijeđeni zaštitar s četiri ubodne rane prevezen je u vinkovačku bolnicu i stanje mu je stabilno, a J. M. koji ga je ubo nožem u prsište uhićen je i priveden na kriminalističku obradu.

U tučnjavi sa zaštitarom i sam je lakše ozlijeđen. Policija je potvrdila da su se mladići prvo posvađali i potukli u kafiću, ali su ih drugi gosti i osoblje rastavili. No, nakon što su izišli iz kafića opet su se potukli te je tada na uglu Glagoljačke i Gundulićeve J. M. nožem ubo zaštitara D. G. Motiv tučnjave još nije poznat, ali neslužbeno doznajemo da su oba mladića sklona izgredima i fizičkim obračunima.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Robinzon
Robinzon
11:59 13.12.2009.

Eto zašto se takova glazba zove UBITAČNA.

MM
Mladen Miletić
10:46 13.12.2009.

Brutalni obračun ispred narodnjačkog kafića u Vinkovcima; a kako saznajemo čitajući Hrvatske Narodnjačke Novine to je kažnjiv delikt !

IB
Ivana Brkić Ćubela
11:21 13.12.2009.

Navodno se radi o zaštitaru kafića \"Emporio\" gdje se sluša narodnjačka glazba i jednom gostu....... Nekako mi ovde FALI Text moglo je stajati je pukao Film od preglasnog Rockenrola pa odlucio da tesko stanje promeni !!! Odkad su ovakva milovanjaa Katastrofe ravne Hirosimi ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije