Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno

Splićaninu Brunu Bajriću (24) 10 godina zatvora zbog ubojstva djevojke

Bruno Bajrić nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvorske kazne zbog ubojstva Anice Ćurić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
21.11.2017.
u 13:57

Branio se kako ju je ubio slučajno. Kaže kako su se voljeli i planirali vjenčati

Bruno Bajrić (24) iz Splita osuđen je na 10 godina zatvora za ubojstvo svoje djevojke Anice Ćurić (22) iz Kaštela u studenom prošle godine je sproveden u pritvor. Nepravomoćnu presudu Županijskog suda u Splitu obrazložio je predsjednik sudskog Slavko Lozina.

- Krucijalan dokaz je nalaz centra Ivan Vučetić gdje su na cijevi pištolja pronašli tragove DNA ubijene djevojke, što znači da je u jednom trenutku cijev pištolja bila u ustima oštećene – rekao je Lozina obrazlažući zbog čega je prihvaćena kvalifikacija ubojstva s neizravnom namjerom, a ne iz nehata kako je tražila obrana.

Bajrić se tijekom postupka branio sa slobode. Tvrdio je kako je djevojku ubio slučajno i da nije znao kako se u cijevi pištolja, kojeg joj je pokazivao u svojoj sobi u obiteljskom stanu u Slavonskoj ulici u Splitu, našao metak. Pištolj, marke Mauser mu je na čuvanje dao prijatelj. Inače, Bajrić je prošao obuku rukovanja oružjem, želio je biti zaštitar. Rekao je kako su Anica i on hodali dvije i pol godine, voljeli su se i planirali vjenčati. 

- Htio sam se ubiti kad sam vidio što se dogodilo. Ne znam kako ću ovo preživjeti – rekao je tijekom ispitivanja, a presudu je saslušao spuštene glave, s rukama stavljenim preko lica. 

- Ovakva presuda ne može opstati. Žalit ćemo se – najavio je Bajrićev odvjetnik Vinko Gulišija.

Komentara 6

Avatar babas
babas
22:00 21.11.2017.

Trpao joj pištolj u usta? Fin neki momak,ljubav nema granica.

Avatar mama mia
mama mia
14:35 21.11.2017.

Pao u sinkopi i pri padanju ispalio metak

DU
Deleted user
15:03 21.11.2017.

Kad kreteni imaju dodir sa oružjem tako završava čišćenje!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije