Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žalit će se

Bruna Sanader odgovor policajca doživjela prijetećim

sanader (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
24.12.2010.
u 19:34

Djelatnik MUP-a joj je, kako je izjavila za Novu TV, rekao da uvijek zna gdje je ona

Supruga i kćer bivšeg premijera Ive Sanadera, Mirjana i Bruna, smatraju da je policija prekršila njihova prava prilikom legitimiranja u četvrtak navečer ispred njihove kuće u Kozarčevoj te su najavile da će se žaliti na postupanje policijskih djelatnika, prenosi internetski portal Nove TV.

Mirjana Sanader nekorektnim smatra izjave iz MUP-a i tvrdi kako nisu ništa izmislile oko događanja ispred kuće kada su im policajci, kako je prethodno izjavila, zabranili uzlazak u kuću te oduzeli putovnice.

Kćer Bruna, pak, prijetećom je doživjela izjavu policajca o njenom kretanju. Policajac je, kako tvrdi Bruna, tek odvjetniku Ivanu Lovriću rekao kako ih je policija došla obavijestiti da će im "sutra netko doći".

- Ja sam im rekla da moram znati kako bih u to vrijeme bila kod kuće, a oni su na to rekli da će se oni pobrinuti da mi budemo doma i da uvijek znaju gdje smo mi, ja konkretno. Bilo je to jako prijeteće - izjavila je Bruna, a prenosi Dnevnik.hr.

Glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec ponovio je kako je policija postupala po nalogu suca istrage, a legitimiranje odvjetnika koji su tijekom dana dolazili u kuću Sanaderovih opravdava istim nalogom prema kojem policija ima ovlast utvrditi identitet svake osobe koja ulazi ili izlazi iz kuće te paziti da se iz kuće ne iznesu predmeti veće vrijednosti.

>>Policija pretražila kuću bivšeg premijera Ive Sanadera

Komentara 234

JA
jaruzelskia
21:17 24.12.2010.

A jesi \'navodno\' glupa. Pa to im je posao!! Nadlje, ako hoćeš biti \'nevidljiva\' (ali to ti neće donesti pažnju za kojom žudiš) imaš dovoljno novca za promjeni boje kose, nove otiske prstiju, veze da se to promjeni u MUP-uu i rodni list u Općini, a za tvij \'Fcebook\' uportijebi alias i PC program \'Tor\' i nitko ne zna gdje je tvoj kompjutor....A strane bankovne račune već imaš.... lako je promjeniti identitet kada imaš novce....Ali ond ne bi bila \'ona kraljica Hrvatskog tatinog carstva\'..... Eh, teške odluke....

OB
-obrisani-
10:52 25.12.2010.

Crvenokosi....Postivanje zakona po §82.... Pitaj Sanader dali je on postivao zakone Hrvatske... Nije radio u dobrobit Hrvatske i njezinih gradzana ,nego za svoju i njegove obitelji.... Nema policija nit pravosudje ili treca insititucija sta da dokazuje ,nego mora osumnjicenik da da dokazuje... Malo si profula zakone...Sumnja postoji,a on (Sanader ) nek dokaze da nije tako ...

OB
-obrisani-
10:23 25.12.2010.

hellbani.... Bila bi to velika kanalizacija po cijeloj zemlji,ne samo kod nas.... Nikad se oni nemogu oduziti hrvatskom narodu za ono sto je on pocinio,jedino im oduzet sve ono sto svoji radom i zaradom kao premijer nije nikad mogao i i nebi mogao steci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije