Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koronavirus u svijetu
Povratak na članak

Slovenija stavila dio Austrije na crvenu listu, potreban negativan PCR test ili karantena

Britanski premijer Boris Johnson rekao je prošli tjedan da je broj zaraženih u njegovoj državi veći nego u Italiji i Njemačkoj jer Britanci "vole slobodu".

Komentari 8

BE
bezvrijedanyugodinar
12:07 28.09.2020.

Blizu je skijaška sezona, slovenija popušta režim ulaska u Sloveniju iz Hr

VL
SI
sisavac
11:35 28.09.2020.

ovi mnogi znanstvenici su jedna sitna manjina, al ima sav medijski i politički prostor i zaštitu. većina šuti ili je ušutkana. ako netko zucne nešto protiv mainstreama, proglašava se govorom mržnje, širenja laži, i odmah kažnjava. u igri su farmaceutske korporacije i države, a u pitanju su deseci milijardi dolara javnog novca, kojeg će ovi lapovati bez ikakve odgovornosti za nuspojave. baš je fino gledati bilo napad na ruse koji čak nisu ni pustili svoj lijek širem pučanstvu, kao nije testiran, nije prošao 3. fazu, da bi sad vodeći zapadni farmaceuti to javno tražili od svojih država, da ih amnestira od odgovornosti za posljedice, a da države podmetnu leđa za možebitne troškove sudova, odšteta. ima nas više od 8 mlrd, službeno je trenutno bolesno 7.6 milijuna ljudi, a bolest je potvrđena za 32.9 mil.. u tih 32.9 mil je i ovih 7.6 mil koji su još bolesni, da ne bu zabune. milijun mrtvih. što nam govore te brojke? jedan milijun mrtvih na 8 milijardi ljudi je 0,0125% smrtnosti u općoj populaciji. jedan milijun na 30 mil koji su bili zaraženi je 3% smrtnosti. ali... neki vele da je zaraženih 50-100 puta više, što znači sa bi zaraženih bilo najmanje milijardu i pol, što daje smrtnost od 0,066%... jedna mala matematika vam daje uvid u pravo stanje stvari. ne trebate nikog slušati, samo s malim digitronom računati. i sami vidjeti, spoznati, što se događa.

VL
DU
Deleted user
10:37 28.09.2020.

Kako maska koja je nakon 20 minuta kontaminirana virusima i bakterijama iz daha a koji se potom svakih 20 minuta podvostručuju, može jačati imunitet??????? Ovo se ide iz jednog apsurda u drugi i dokazuje veličinu prevare zvane corona!!!

VL
GE
genadij
10:09 28.09.2020.

Došlo je novo vrijeme: nestale sve bolesti odkad došla korona. Ak imaš temperaturu neidi doktoru jer sigurno imaš koronu i vjerojatno ćeš umrijeti. Žalosno.

VL
ED
edgar2
12:00 28.09.2020.

Najnovije američko istraživanje pokazuje da je svega 9% stanovništva bilo izloženo virusu...To nam dokazuje da je kraj epidemije u USA još jako daleko i da bez cijepljenja neće biti rješenja!?

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:04 28.09.2020.

Slovenija popustila režim: Većina hrvatskih županija više nije u crvenome ali da bude jasno, žilet žica i stroga kontrola za one sa Balkana ostaje jer bez Boga i domoljublja imamo Schengen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.