Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprava o novom zakonu
Povratak na članak

Broj potpisa mora se znati prije prikupljanja

Između prikupljanja potpisa na trgu i u državnom uredu većina je za trg koji jamči slobodu, dok ured jamči sređenost

Komentari 7

VL
VERUM LIBERET
05:20 30.10.2014.

Na ovoj slici ne znaš tko je ljepši i draži Hrvatima. Možda sarkastik Stazić ili "Pipl mast trast as", Peđa "the boss" iskrivljavanja Ustava ili Šeks i Jurčević braća po čašici. Trust mozgova u ozbiljnoj raspravi kako narodu onemogućiti neposrednu demokraciju.

VL
Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
00:58 30.10.2014.

Ma nemoj pupavac bi isključio Hrvate vani a uključio srbe unutra. Jaka logika.

VL
DU
Deleted user
05:42 30.10.2014.

vec je i vrapcu na grani jasno da politicari samo polemiziraju i polemiziraju a stvar je jako jednostavna...toliko se pozivaju i usporedjuju ( ljestvice, pokazatelji....ovi i oni) sa razvijenim zemljama europe, a nece precrtati sustav kakav imaju razvijene zemlje europe. zasto? jer njima nejde u korist! ali odmah bi se precrtavali zakoni i propisi koji se ne uklapaju u hrvatski sustav, razvijenost....zasto?jer njima ide u korist! 200 000 glasova u mjesec dana sa potpisivanjem na ulici! nikakvi postoci koji stvaraju prostor za muljazu. pa onda nek potpisuje tko hoce pa da nas je i 10 miliona

VL
Avatar Jorge
Jorge
11:47 30.10.2014.

Prilikom sakupljanja potpisa treba uvesti neku vrst moratorija, odnosno referendumske šutnje. Imamo primjer da za vrijeme sakupljanja posljednjih potpisa vlada putem ministara ili neimenovanih izvora pušta lažne vijesti i potkopava inicijative.

VL
GO
goran2hr
08:55 30.10.2014.

Evo da ih poštedimo tog intelektualnog napora - 200000 potpisa, treba sakupiti u roku mjesec dana, potpisati se može na uličnim štandovima ili elektronski, bez ikakvih zabranjenih pitanja i tema. I to je sve, biti će dobro.

VL
Avatar whitesox
whitesox
08:49 30.10.2014.

mogu oni pričat i trošiti naš novac ali ako treba opet će se raspisati referendum o referendumu i ovi niškorisni su na nuli!

VL
Avatar Torento
Torento
07:48 30.10.2014.

Bljuje mi se kako Peđa Grbin i Vladimir Šeks "uređuju" demokraciju. Op, op, op, North Korean style!!! Kao dva kojota kad raspravljaju kako će se brinuti o napuštenom djetetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.