Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brodovi za HRM
Povratak na članak

Brodograditelji: Ministar Popijač ne smije obmanjivati javnost

Očigledno je da Vlada RH želi ostvariti zakonski okvir za dodjelu poslova prema kriterijima koji nisu transparentni i u skladu s korektnom tržišnom utakmicom, piše u priopćenju

Komentari 7

KA
kajinx
17:24 15.07.2011.

Kako dugo trebamo čekati da čujemo laži ministra Popijača?

VL
Avatar DoubleW
DoubleW
18:00 15.07.2011.

\'ko će mu zabraniti da obmanjuje? Pa Hrvatska je leno. Od komunizma do nasljednog kraljevstva u 2 sitna koraka. Jedina razlika od kraljevine je što ovi nisu \"plave\" , nego prije g******** krvi. A znate kmetovi da su Vam um u kraljevstvu djeca izložena \" jus primae noctis\" Znači lijek za ovu gamad je opet neki Matija Gubec s tom razlikom da smo se riješili Slovenaca, pa tako ga neće imati tko izdati što mu daje šansu da ovaj put kmetovska buna i uspije.

VL
MD
Markiz De Sade
20:56 15.07.2011.

Zašto ne bi smio.Pa tko ste vi-obični šljakeri.

VL
BC
BCA
20:18 15.07.2011.

Ako mu ONA nije dala, možda je taj dan bio ljut, pa je zaboravio od bijesa da raspiše natječa. Ko je.......Zakon i DORH, oni će i dalje po svome. Srećom idu izbori!

VL
MF
mfskolarac
10:06 16.07.2011.

popijac je jedan od najsposobnijih ministara ... kakvi li su tek drugi...

VL
VU
vucko
14:54 16.07.2011.

Brodogradnja je bolna tocka hrvatskog gospodarstva. Najbolje za Hrvatsku bi bilo da tu granu predaju u ruku sindikata i radnika. Neka ugovaraju gradnju brodova i cijene i neka ih prodaju na svjetskom trzistu.Neka si odrede visine placa i neka drzavi placaju sve pripadajuce doprinose i poreze ukljucujuci i PDV. Imaju jos dvije godine da se osamostale do 1.07.2013. god. to vrijeme bilo bi dovoljno da se restrukturiraju !

VL
UN
unbekant
22:49 16.07.2011.

Popinjaca jos ni je dobijo naputak iz vlade i od premijerke,sta ce slagati radnicima brodogradilista,valjada ce biti neka orginalna laz...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.