Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarna akcija

Brođani kupnjom tulipana pomažu Zakladi Ana Rukavina

Prodaja cvijeća u Brodu
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/3
05.04.2014.
u 19:31

I u Slavonskom Brodu i općini Bukovlje Forum žena SDP-a prodavao cvijeće u akciji iz koje prihod ide za humanitarnu akciju

Članice  Foruma žena SDP-a Brodsko-posavske županije i Grada Slavonskog Broda pridružile su se akciji prikupljanja novčanih sredstava za Zakladu Ana Rukavina.

Prodaju tulipana organizirale  su u općini Bukovlje, tržnici i središnjem gradskom Trgu Ivane Brlić-Mažuranić. Brođani su skromnim novčanim donacijama podržali akciju, a u svega nekoliko sati prodano je više od 500 komada tog omiljenog cvijeta mlade novinarke čija zaklada uz slogan "Želim život" ponosno nosi njeno ime.

- Ove su godine članice Socijaldemokratskog foruma žena, na razini cijele Hrvatske 5. travnja organizirale humanitarnu akciju pod nazivom "Omiljeni cvijet Ane Rukavine“, a sva financijska sredstva prikupljena donacijama i prodajom tulipana bit će uplaćena na  žiroračun fonda Zaklade koji je posebno otvoren za ovu humanitarnu akciju, rekla je predsjednica Foruma žena SDP -a Brodsko-posavske županije Snježana Pavelić.

>>U Bjelovaru SDP-ovci prikupljali donacije za Zakladu Ana Rukavina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije