Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice američkih kongresnih izbora

'Brod nezaustavljivo tone. Ovo je kraj Trumpove i početak ere Rona DeSantisa'

11.11.2022.
u 12:13

Novinarka New York Timesa Maggie Haberman, poznata po dobrim izvorima među Trumpovim ljudima, napisala je na Twitteru da je bivši predsjednik "uistinu bijesan, naročito zbog Mehmeta Oza"

Komentara 27

NE
Nemanadimak
12:57 11.11.2022.

Pa nismo ni mislili kako cete pisati nesto dobro o republikancima ili desnici. Kada je lijevo orijentirani list pisao dobr stvari o desnici?

DI
Diosiario
14:01 11.11.2022.

Vrsna je ta demokracija u kojoj su izbori održani u utorak a danas je petak i nitko živ na ovom svijetu nema blagog pojma tko je pobijedio u utrci za Kongres a tko u utrci za Senat. Ovoga nema ni u Rusiji, Bjelorusiji, Turskoj, Bangladešu, Kini i sličnim demokracijama. Jučer navečer sam baš išao vidjeti o čemu se radi, cielu večer sam guglao tražeći u čemu je problem, i jednostavno ne postoji nikakvo uvjerljivo i logično objašnjenje da to sve skupa ovoliko dugo traje, osim jednoga a to je da prevara. Brazil koji ima 215 milijuna stanovnika pobrojao je glasove u jednu večer, a jedna Kalifornija, Oregon, Washington, Colorado, Nevada, Arizona i New York ne mogu prebrojiti već 4 dana glasove, i jučer se pojavljuje pred kamerama predsjednik nadzornog odbora okruga Maricopa u Nevadi, koji se, vjerovali ili ne zove Bill Gates (to nije onaj nego drugi koji se jednako tako zove) i kaže da će rezultati biti idući tjedan. Ona ženska s televizije ABC ga pita kad je to idući tjedan, može li biti određeniji, koji dan, je li to ponedjeljak, on sliježe ramenima i kaže "možda.

HO
Homophob
17:44 11.11.2022.

Vidjet cete, koji imaju dobru memoriju, kada se DeSantis kandidira za Predsjednika (ukoliko to ucini) da ce se Republikanci najvise truditi sabotirati ga jednako kao sto su to cinili Trumpu. DeSantis nije clan plemena duboke drzave gdje su Republikanci i Demonkrati vrlo bliski i zajadno se bore protiv pridoslica i obicnog puka da zive u luksuzu i jedni drugima "ne staju na kurje oci".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?