Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maškare u Sinju

Brkić ismijava Pupovca: 'Ovo je udar na Hercegovce, razmislit ću o izlasku iz koalicije'

Milijan Brkić o maškarama u Sinju
Foto: Screenshot Facebook
06.03.2019.
u 13:40

Brkić je danas na Facebooku objavio fotografiju s karnevala u Sinju na kojoj se vidi i njegova lutka te ironično poručio da će razmisliti o izlasku iz koalicije

Objavu čelnika SDSS-a Milorada Pupovca da razmišlja o izlasku iz vladajuće koalicije ironično je komentirao Milijan Brkić, potpredsjednik Hrvatskoga sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a.

Podsjetimo, sudionici karnevala u Kaštelama zapalili su krnje u obliku Milorada Pupovca koji je to doživio kao poticanje na nasilje u atmosferi mržnje koju prema njemu dopušta državni vrh. 

Brkić je danas na Facebooku objavio fotografiju s karnevala u Sinju na kojoj se vidi i njegova lutka te ironično poručio da će razmisliti o izlasku iz koalicije.

– Poklade ili fašnik razdoblje je prije korizme kada se ljudi vesele i maškaraju, i u skladu s tradicijom i običajima žele ukazati na pojave u društvu pa smo ponekad i mi političari dio tog šušura. Poruke koje nam u tim veselim povorkama kroz šalu žele poslati dolaze iz naroda, od onih koji su nas birali. Treba ih prepoznati. Ali ipak, ovo što su napravili moji prijatelji u Sinju, mogu “protumačiti” kao još jedan ozbiljan pokazatelj i napad na nemoćnu i marginaliziranu skupinu Hercegovaca u RH i razmislit ću o “izlasku” iz vladajuće koalicije. Fašnik je na sreću jučer završio – objavio je Brkić.

Pogledajte i video iz rodnog sela Milorada Pupovca:

Ključne riječi

Komentara 13

HR
Hrvatinic
13:53 06.03.2019.

Velikosrpska propaganda protiv hrvata i hrvatske nikada nece prestati..... ....svaku i najmanju priliku za to koriste ....a i bez toga nikada mirovati nece

ZI
zip123
15:02 06.03.2019.

Ne smekam ga,ali ovo mu moram priznati.Pa to je sve satira,ljudi.

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
18:21 06.03.2019.

Jel su Brkici srbi sa Korduna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije