Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London
Povratak na članak

Britanski podstanari protiv vlasnika kuća

Ako ne pronađu stanare, vlasnici kuće jednostavno ostavljaju da stoje prazne čime pak raste i njihova vrijednost

Komentari 4

2X
2Xgeneral
17:49 19.08.2014.

nažalost zapad funkcionira po zakonu bogatstva i zarade. tko nema novaca živi na dubokoj periferiji što opet nije toliko loše jer je javni prijevoz dobro riješen. on za 40 minuta prevali 30-40 km bez čekanja i stresova a ovdje se s Črnomerca do Dubrave voziš sat i pitanje da li ćeš stići!!

VL
AA
aabbcc
15:07 19.08.2014.

u središtu Londona sve teže mogu naći stan ___ Gluposti... i ko ih tu trazi neka plati.

VL
MX
Mister X
11:23 19.08.2014.

Normalno je ako ne pronađu stanare, a večina je tih ( koji nemaju ni zakruh a kamoli da bi plačali stanarinu najmninu ) vlasnici kuće jednostavno ostavljaju da stoje prazne ( jel su svjesni da bi im ti stanari svesve uništili parket spalili vrata i prozore demolirali ) tako ako ih čuvaju pak raste i njihova vrijednost...

VL
Avatar Plantago
Plantago
11:28 19.08.2014.

U zapadnom svijetu nema "podstanara", to je naša izmišljotina iz socijalizma. Dobio si besplatno društveni stan pa si postao "stanar", a onda si za lijepe pare iznajmljivao to isto "podstanarima".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.