Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLODAVCI

Britanski parlament prepun miševa

miš
04.03.2010.
u 11:39

Šef administracije Ivan Anthony Moore-Barbazon odbio je prijedlog da se uklanjanje miševa povjeri mačkama. One bi, kaže, mogle progutati otrov za miševe ili ometati zastupnike u radu lutajući prostorijama parlamenta.

Gornji dom britanskog parlamenta prepun je miševa pa se razmišlja hoće li se za njihovo istrebljenje koristiti mačke ili nešto drugo.

Naime, zgrada parlamenta, poznata kao Westminsterska palača, prepuna je glodavaca, a lordovi jednostavno ne znaju kako bi ih se riješili.

Šef administracije Ivan Anthony Moore-Barbazon odbio je prijedlog da se ta osjetljiva zadaća povjeri mačkama. One bi, kaže, mogle progutati otrov za miševe ili ometati zastupnike u radu lutajući prostorijama parlamenta.

Zato je predložio da se ne odustane od sadašnje taktike, odnosno od primjene otrova i mišolovki.

Zaposleni se u parlamentu navodno svakodnevno u restoranima i kavanama susreću s miševima.

Sindikat kazališnih radnika izvijestio je da su i obližnja kazališta u londonskom West Endu suočena s istim problemom, a tri četvrtine glumaca i intendanata prijavilo je najezdu miševa, štakora i buha, prenosi Guardian.

Ključne riječi

Komentara 8

UK
Ugo Kajvez
16:24 04.03.2010.

Poslijedica silne količine whiskey-ja koji se tamo troši ......

OB
-obrisani-
20:55 04.03.2010.

Da je Gornji dom britanskog parlamenta prepun miševa i štakora, mi znamo odavno.

SM
sudo.m
07:19 05.03.2010.

U brod u kojem se nasele misevi-propada!!!!! Mozda je to znak da ce britanski Parlament propasti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije