Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štednja svake funte

Britanski ministri ostaju bez službenih automobila i vozača

Cameron i Elizabeta
AFP
26.05.2010.
u 07:36

Zasad još nije poznato tko će od ministara morati pješice na posao. Britanski mediji najavu ocjenjuju kao simboličnu gestu vlade koja je ministrima već srezala plaću za deset posto.

Nova britanska vlada u okviru najavljenog "stezanja remena" razmatra mogućnost da nekim ministrima uskrati pravo na službeno vozilo i vozača.
Zasad još nije poznato tko će od ministara morati pješice na posao. Britanski mediji  najavu ocjenjuju  kao simboličnu gestu vlade koja je ministrima već srezala plaću za deset posto. 

Iz kabineta premijera Davida Camerona navode da će premijer zadržati svoj službeni automobil i vozača, ali ne navodi se tko će još od ministara zadržati tu privilegiju. U kabinetu premijera nisu željeli komentirati ni to hoće li Cameron prigodom službenih posjeta letjeti  prvom klasom ili će putovati običnim letovima.

Komentara 16

VI
vidimškoj
08:38 26.05.2010.

doktorice@ naši su malo više pretili i vaša struka bi trebala poradit i na tome jer njih treba vozit u šleperima a ne u automobilima. Naši su se odrekli javnog prijevoza KOJI CINIZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NI
Nicholson
09:10 26.05.2010.

Nema šanse to kod nas uvesti, pa tko bi Šukera, Čobankovića (a ima ih još....) dovukao do Markova trga ?!?

DO
doktorica
08:13 26.05.2010.

I našim ministrima treba hitno ukinuti šofere i automobile,imaju prevelike plaće da si nebi mogli plaćati-neka dijele sudbinu svojih građana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije