Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
višestruki prijelomi

Britanka pala sa zadarskih zidina i zadobila višestruke prijelome

zadar,zidine,pad (1)
Foto: Željko Mrsić/PIXSELL
1/3
27.06.2012.
u 09:26

Na parkiralištu u Foši u Zadru u srijedu ujutro oko 5.30 sati pronađena je teško ozlijeđena 25-godišnja državljanka Velike Britanije

Teško ozlijeđena 25-godišnja državljanka Velike Britanije pronađena je na parkiralištu u Foši u Zadru u srijedu ujutro oko 5.30 sati.

Policija sumnja da je Britanka pala sa zadarskih zidina iznad parkirališta visokih između šest i sedam metara. Britanka je zadobila višestruke prijelome, a pronašao ju je slučajni prolaznik. 25-godišnjakinja je hospitalizirana u zadarskoj bolnici.

- Prema dosadašnjim saznanjima, ozlijeđena Britanka u Zadru je boravila sa šestero svojih prijatelja smještenih na području Poluotoka. Sinoć su se svi zajedno provodili u jednom kafiću u Parku kraljice Jelene. Istraga se nastavlja, rekao je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Komentara 1

AU
Augustiner
17:29 27.06.2012.

oblokavanje i pad...nema se tu šta dodat!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije