Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNANOST I PRAZNOVJERJE
Povratak na članak

Britanci uz pomoć rašlji otkrivaju gdje curi, zašto ne bismo i mi!

Britanske komunalne tvrtke koriste rašlje za otkrivanje curenja vode, a možda mogu i poslužiti traženju kriminalaca

Komentari 4

PO
poluprovokator
08:47 11.02.2023.

Nek takvima sa rašljama rade dijagnostiku a sa viskom lječenje...

VL
DU
Deleted user
11:04 11.02.2023.

Kada se pogledaju radovi naših komunalnih,vodovodnih i cestarskih poduzeća i tko sve radi ne može ni biti dobrih rezultata.Korumirani i politički uhljebi su napravili i devastaciju radnika koji znaju i strpali u isti koš sa onima koji ne znaju raditi svoj posao ,ili ga rade proforme.Angažirajte bilo koju javnu tvrtku za neke radove pa ćete se uvjeriti kako rade ,pogotovo ako se investitor u ništa ne razumije.

VL
Avatar anlaser
anlaser
08:55 11.02.2023.

Strašni su podaci da se 50%i više vode izgubi od izvora do potrošača a da nisu u stanju naći gdje.Neshvatljivo je da rijeke vode samo tako nestanu . Ovim nesposobnjakovičima danas ni najmodernija tehnologija ne pomaže jer se ne znajuju njome služiti . Nekada su se bunari kopali tamo gdje rašljar kaže a ne kako se kome digne .

VL
ZZ
Zvir Zvirek
08:46 11.02.2023.

Negkak, znajo Englezi dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.