Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OTKRIT ĆEMO POKUŠAJE'
Povratak na članak

Britanci otpužuju Ruse za kibernetičke napade: 'Naša je poruka jasna'

Britanska je vlada GRU već prije optužila da stoji iza trovanja bivšega dvostrukog agenta Sergeja Skripalja i njegove kćeri Julije 4. ožujka u Salisburyju.

Komentari 8

Avatar nekakav
nekakav
08:28 04.10.2018.

optužuju političari, dok s druge strane ni jedna policija nije utvrdila rusku umiješanost u niti jednu od ovih optužbi. inspektor scotland yarda u emisiji uživo izvali da nema dokaza da su rusi umiješani. a političari i dalje trube da jesu. dal su zapadni političari pokušali utjecati na makedonski referendum? jesu. kakva kazna im slijedi? kibernetička sigurnost? što je to? to je ono kad zapadne službe kontroliraju sve, a druge ih ne smiju provaliti?

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:31 04.10.2018.

Ha britanci se jvili! Jesu li kazali koliko su desetina miliona pobili na planeti.

VL
MX
Mister X
10:48 04.10.2018.

Britanci otpužuju Ruse za kibernetičke napade: 'Naša je poruka jasna'.. Međutim kako je to jasno vjerujem da i Putin vidi shvaća da je potrebno okrenuti i dati u poroizvodnju jedno barem stotinjak novih nuklearnih raketa prema ciljevima u smijeru otokaoka odakle se napada Rusija .. Ja imam povjerenja u njega da zna da zbraja tko mu se stalno penje po organu !!! Putin je namazao svoje izdjeice ruske agente sa nekim poluotrovnim brašnnom ( to je pre strašno za engleze nije to bez veze ) morali su kčer -agenticu preko tjedan dana lječiti a matoroga rusa zamislite zbog slabog srca i slabe pameti čak smo ga držali 4 tjedna u bolnici od toga zbog naređenja odozgor hej javila se i Mej 3 tjedna predugo ! Narvno nije smio niti jedan novinar poslje da postavi niti jedno jedino pitanje ili da vide kao je " izlječen " . Jer da su smijeli pisnuti dati intervju mnogi bi neki pocrkali od smijeha kad bi čuli bajku o slabim feferonima u brašnu !

VL
MI
midea
13:15 04.10.2018.

ostavite Ruse na miru , niti kote svoje baze po svijetu niti napadaju druge države radi nafte , plina i opijuma !

VL
KO
kordunmoj75
16:01 04.10.2018.

Sva trovanja su Britanci izveli,ali je najlakse Ruse optuziti,cekajte samo da izadjete iz EU prcije,budu vas Rusi uskoro aneksirali.

VL
TO
Toni70
23:15 04.10.2018.

Super su se sjetili Britanci znaju kako se da ili naređenje od prijatelja mora Guziti Putina ..Ne moraš ništa znati dokazati ili prikazati svijetu nego izbaciš smo optužbu znaju da je za naivčine i pristaše njihove politike garancija za uspijehjeh . A potom če svi ostali cijeli demokratski svijet kao da ih pozdrave i podrže, jer su eto opet žrtve opet od Rusa . Sada opet bi trebali svi tjerati diplomate da Rusi shvate kao su Englezi pametniji i bolji od Amerikanca odmah zanju sve i što Rusi su mislili... Ameri nemogu 2 godine da pronađu da utvrde dali su ili nisu Rusi nešto radili ili pokušali da pomognu Tramonji da bude šerif kod pametnih.

VL
Avatar kožar2
kožar2
05:56 05.10.2018.

Ovo je več dosadno , za sve su krivi rusi , truju , kradu podatke , umiješavaju se u predsjedničke izbore , još malo pa če ih vjerojatno kriviti i za potrese , vulkanske erupcije , poplave itd . Nikakoo da razumijem taj amozitet zapada do Rusije , komunizam više ne postoji .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.