Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAČIŠĆE

Britanac u Istri pokrenuo biznis s drogom

indijska konoplja
ilustracija
16.05.2014.
u 12:12

Policajci su u laboratoriju za uzgoj indijske konoplje pronašli i neprijavljenu zračnu pušku

Na području Gračišća u Istri policija je u kući koju je koristio 48-godišnji britanski državljanin pronašla laboratorij s opremom za uzgoj indijske konoplje, a prilikom pretrage policajci su pronašli i neprijavljenu zračnu pušku. Pronađena droga i puška su oduzeti, a Britanac je u četvrtak posijepodne predan pritvorskom nadzorniku. Osumnjičen je zbog proizvodnje i prometa drogama i omogućavanje trošenja droga, a protiv njega se podnosi i optužni prijedog zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

Pazinska je policija zbog sumnje da se Britanac bavi proizvodnjom i preprodajom droge temljem naloga suda obavila pretragu kuće i pronašla laboratorij s opremom za uzgoj indijske konoplje u kojem se nalazilo 6 stabljika i oko 175 grama svježeg lišća indijske konoplje. U drugim dijelovima kuće pronašli su više paketića marihuane, ukupne težine oko 18 grama i zračnu pušku koju Britanac nije prijavio u zakonskom roku. Tijekom istraživanja utvrđena je i da je muškarac početkom travnja u Cerovlju poznaniku dao na uživanje oko pet grama marihuane.

Pronađena droga i puška su oduzeti.

>> Našli mu 10 kg trotila, bombe, 7 strojnica...

Komentara 6

BO
Booto
12:53 16.05.2014.

Stvarno opasan kriminalac! Vjerojatno je krenuo na osvajanje Europskog tržišta, a put do vrha prokrčio bi zračnom puškom!!! Naša policija stvarno nema pametnijeg posla.... :(

BS
@bserver
10:09 20.02.2015.

I praćku su našli!!! Tamara, Tamara!?!?

RM
rmd3
12:59 16.05.2014.

Ljekovi nisu droga to su slatkisi za odrasle i jos se legalno prodaju dok je indijska konoplja sve vise priznatija kao lijek u svijetu kod nas mediji i dalje ostrim naglaskom na tu biljku govore o drogi.Ljekari imaju svoju indijsku konoplju u obliku tablete necujem i nevidim da se njih hapse i da o tom pisete.Ili se bojite zakona o sramoti narusavanja ugleda koji je donesen specijalno za vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije