Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teroristički napad
Povratak na članak

Masovni ubojica iz Novog Zelanda opčinjen je Karadžićem jer je ubijao muslimane

Kao i norveški masovni ubojica Anders Breivik i krvnik iz Novog Zelanda Brenton Tarrant štuje srpske ratne zločince koji su odgovorni za pokolje i genocid u BiH

Komentari 45

NE
Neutralac
20:34 15.03.2019.

Samo da razjasnim termin Balkanizacija... U engleskom to znaci podjela na vise dijelova, raskomadati teritorij , razbiti cjelinu i tome slicno... Nema direktne veze s Balkanom iako potjece of tog korijena.....f tog korijena.....

VL
TO
Toni66
20:48 15.03.2019.

To je istina Napadać iz Novog Zelanda opčinjen je Karadžićem jer je ubijao muslimane i teroriste u ratu ? ! Dobro nije mogao biti opčinjen Amerikom i NATOM jer oni njih ne ubijajau znamo da su 5 godina ratovali milioni milion mrtvih i protiv Islamske države da su sve rasturili I par država u kameno doba izbombali . Sada čitamo da su kod njihovih saveznika Kurada masa islamista i profi terorista više nego ih je ikada bilo i da se neki žele vratiti u EU odakle su dobili dozvolu ili bili poslani ili pozvani ? neki sigurno da idu na teren i pomognu prijateljima u zraku u ratu protiv Putina Sirije i Irana ili j to tajna ? ....

VL
TO
Toni66
20:53 15.03.2019.

Masovni ubojica iz Novog Zelanda opčinjen je Karadžićem jer je ubijao muslimane, dobro je da se nije ugledao na generala MLadića koji je sporijećio stvarane islamske države u Europi . Tako da Ameri nisu morali sa koalicijom bombati cijelu BosnuBosnu nego je General smo muške njemu poslne tamo obzglavio uz ( tajni ) blagoslov UNO, - NATO ako čemo iskreno zato !

VL
PA
pakpapir
21:07 15.03.2019.

Inspiraciju je onda mogao naći i u Dariju Kordiću ili Tuti Naletiliću....

VL
OB
ObrenM
07:44 16.03.2019.

Dali i ovaj ima nase drzavljanstvo?Najveca bagra i ratni zlocinci lako dobiju nase drzavljanstvo,ali neki lojalni i integrirani gradjani niti nakon desetljeca boravka u Hrvatskoj ne mogu.Tu je na snazi ono izlizano pravilo o diskreciskom pravu MUP-a.

VL
LA
Lana39
22:49 16.03.2019.

Psihopati! Takve po kratkom postupku metkom u čelo!

VL
SL
Slavonskarakija
10:50 17.03.2019.

Sve su ovo gluposti. Netko zeli svoj Problem globalizirati. Bliski istok nemoze vise rjesiti sam, pa mu treba globalna pomoc. Pocelo je sa 9-11, i nastavilo se isilom i napadima u europi. Sto je bio i cilj. Uplesti u problem ameriku i europu. Kada nema napada okreni igru, ima dovoljno budala, koji isto tako vjeruju zavjerama. A ovo je upravo to. Samo dolijevanju ulja na vatru. Cilj je ocrniti Islam i arape zbog bliskog istoka. To je sve. I nista vise.

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
04:45 16.03.2019.

Mem "remove kebab" je globalni fenomen. Počeo je kao šala, jer je ljudima koji nemaju veze sa ovim prostorima smiješan. Nastale su parodije, npr. "Remove EU" ili "Remove soy". Neki su se zainteresirali tko je na snimci i o čemumu pjevaju. Kada su shvatili da je pjesma o borbi protiv muslimana, prigrlili su je ekstremisti. Zašto? Pa zato što su bosanski Srbi vodili posljednji autentičnan rat protiv muslimana. (Ostavimo po strani to što su ti muslimani bili njihovi susjedi, oni to ne znaju.) Ne može se ekstremist za Zapada identificirati sa NATO, zračnim udarima i sl. NATO nije zaustavio migracije, nije "oslobodio" Istanbul i sl. "Da je Karadžić imao ovo što NATO ima, danas bi bijeli ratnici marendali odojke u Meki." - to je kako ekstremisti razmišljaju.

VL
DU
Deleted user
15:04 16.03.2019.

Pitam se dal se uopće nalazimo na 'hrvatskom' forumu, il na nekom balkanskom, prečanskom, vlaškom, cincarskom !!??(vidim na srpskim forumima dnevnih listova sve poluprazno, a mnogo puta uopće bez komentara) ...dal je večernji uoće hrvatski dnevni list? Ako nije nekaneka kažu svojoj voljenoj publici, jer inače prave zabunu kod naivčina i oznakom domene-večernji.hr. Gledam, napada se Marsijanaca drvljem i kamenjem i to baš čoporski. On je još davno,davno na ovim stranicama rasvijetlio mračnu stranu novog svjetkog poredka, i za neupućene i nedozrele on je živuća enciklopedija. Začuđujuće njemu se daje jedan dva like a oponentima 20- 30 laikova.-svašta ? Pa gdje se nalazimo???

VL
ZI
zip123
20:19 16.03.2019.

Hvala Bogu pa nije slusao Djuku Cajica,ispali bi mi gori od 5 Karadjica i morali bi se do 2028.g.ispricavati.

VL
DU
Deleted user
20:19 15.03.2019.

A sad sledi ispiranje usta sa temom............on je samo samo mnogo blejao po netu,gomilao informacije i nije nista razumeo............

VL
KA
kalimera
21:31 15.03.2019.

Karadžić, Mladić i ostala četnička bratija jedino mogu biti uzor za teror i ubijanje i ni po čemu drugome.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
21:11 15.03.2019.

Kak je tip samo načitan...99% poklapa se sa srpskom "junačkom istorijom" i SANU memorandumom. Kao da mu je šešeljuga-zenička pepeljuga predavao povijest u školi..A sada detaljno ispitati sa kim se sve družio i koliko je ostajao u pojedinim državama u koje je putovao.

VL
PA
pofuk_alo
20:12 15.03.2019.

Kako se u to uklapa protojerej Porfirije koji isto tako pjeva lijepe četničke pjesmice, i onda s Plenkovićem lomi pogaču?

VL
Avatar Observer
Observer
20:35 15.03.2019.

Ovaj lik u Novom Zelandu "promasio ceo fudbal" ,Karadzic mu inspiracija a Dodik,Vucic i Dacic tvrde da masakra u Srebrenici nije bilo.

VL
PR
prajdali100
20:43 15.03.2019.

Gospon Vitas ! Još ćemo vidjeti kako će pravomoćno " proći" Karadžić.Na Vučićevoj Pink tv su ubijeđeni da će biti oslobođen ! Za njih je on oličenje čovjeka komu je Zapad smjestio ali eto " mnogi su konačno progledali".

VL
MA
Marcos
20:24 15.03.2019.

kako ga cijeli svijet nije prepoznao a evo nasao se jedan koji u njemu ipak vidi kvalitetu...mnoge slikare i genijalne umove su otkrili tek nakon smrti hahaha 😂

VL
MA
Marsijanac
20:41 15.03.2019.

"Također, imena Miloša Obilića i cara Lazara ispisana na oružju koje je Brenton Tarrant koristio da bi likvidirao 49 ljudi u džamijama Christchurcha"............................Srbi su okupirali Kosovo (zemlju drevnih Dardana –Ilira 1200 g.i drzali je pod okupacijom do 1389, a onda su pristigli Turci. Guslaju o nekakvom kraljevicu Marku, koji je ustvari Turcima dupe lizao i bio njihov vazal.Ubili su ga Vllasi kad je zajedno sa Turcima napao vllasku knezevinu. Srbi su ponovo okupirali Kosovo 1912-1913 kad su pocinili uzasne zlocine nad albanskim stanovnistvom, kao sto su uradili i 1945-1948 ( otpor je trajao cak do 1952).Nije im dosta sto su pokrali zemlju od svojih susjeda, nije im dosta sto su pokrali zajednicku imovinu Jugoslavije,nije im dosta sto su klali i razarali pa sad jos od Albanaca kradu i njihovu povijest i epske pjesme.Milus Kopiliqi( Milosh Obilic,ha) je bio Albanac ( opjevan je u mnogim albanskim pjesmama ) kao i Gjergj Balsha koji je USTVARI predvodio bitku na Kosovu polju protiv Turaka. U bitci je sudjelovao i Teodor II Muzaka sa podrucja danasnje Albanije. Preko 10.000 vojnika su bili Hrvati iz Bosne i Albanci. Dobro je poznato da je bitka izgubljena zbog izdaje SRBINA Vuka Brankovica (12.000 vojnika koji su presli na tursku stranu)..

VL
MA
madmax9999
20:10 15.03.2019.

mnogo nas je ovde u beogradu sram šta su naši zločinci inspiracija ovakvima... izvinite braćo s balkana šta smo vam takva zla uradili

VL
AR
Armagedon
20:13 15.03.2019.

Bolestan um , da su ga bar riješili pri hvatanju, da se o njemu više ne govori...... ovako će se razvlačiti kao i sa onim što je gore one studente na otoku pobio...... i u zatvoru ih svih i dalje prca u mozak...... za takve ima samo jedan lijek brz i kratak

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.