Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema više

U Brelima stali na kraj 'rezervaciji' plaže ručnicima

Brela
Foto: Facebook
01.08.2017.
u 10:51

Komunalci su duž šetnice postavili obavijesti o zabrani ostavljanja ručnika, a sve stvari bez nadzora se kupe

"Rezervacija" mjesta na plaži ostavljanjem ručnika mnogima ide na živce, a u Brelima su tome odlučili stati na kraj.

Kako je načelnik općine Stipe Ursić (HDZ) jučer objavio na Facebooku, komunalci su duž šetnice postavili obavijesti o zabrani ostavljanja ručnika, a sve stvari bez nadzora se kupe.

"Dragi Breljani, problem "rezervacije" plaže ručnicima, nešto je što postoji u svakoj općini na Jadranu i u zadnje vrijeme je aktualan u svim medijima. Tom problemu u našoj općini odlučili smo stati na kraj. Komunalna grupa postavila je 45 tabli duž cijele šetnice. Na svakoj plaži stoji zabrana ostavljanja ručnika bez nadzora i to u periodu od 22h navečer do 8h ujutro. Sve stvari bez nadzora kupe se svakodnevno. Rezultate te akcije možete pogledati na slikama ispod gdje je vidljiva i ura kad je snimljeno. Više nema niti jednog ručnika", napisao je Ursić. 

Komentara 38

NE
Neonacionalist
11:18 01.08.2017.

Bravo , ne može netko rezervirati sebi plažu kao da je njegova privatna , plaže su javno dobro i tko prije dođe i zauzme poziciju njegovo je dok ne ode i ne dođe drugi . Ja sam tako prošlog ljetaa rano ujutro došao na jednu malu plažicu di se volim okupati i vidim tamo sve zauzeto šugamanima a nikoga nema u blizini , to me baš ono naljutilo i ja sam ih potom lipo sve pobacao u more , poslje došli oni i gledaju gdje su im šugamani a ja se pravim lud , sve sam čeka da nešto kažu pa da im onda sasujem sve u lice ali nisu ništa rekli .

DU
Deleted user
11:11 01.08.2017.

Tako i treba. Kao i uvesti službe za čišćenje plaža.

IB
ibiza
11:05 01.08.2017.

bravo ,nemozes staviti rucnike na plazu u 7 sati ujutro a dodes oko 12 sati na plazu to je problem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije