Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
monstrum uvjetuje

Breivik u zamjenu za informacije tražio ostavku norveške vlade

\'Norwegian Anders Behring Breivik (L), the man accused of a killing spree and bomb attack in Norway, sits in the rear of a vehicle as he is transported in a police convoy as he is leaving the courtho
AFP/Pixsell
31.07.2011.
u 16:50

Prema pisanju norveških medija Breivik je zatražio ostavku norveške vlade i abdikaciju kralja Haralda V. ukoliko žele da im otkrije još informacija.

Norveška je i danas pokapala žrtve pokolja koji se dogodio prošloga petka. Kako je potražnja za cvijećem i svijećama u cijeloj zemlji ogromna, vlada je ukinula carine na tu robu kako bi on što lakše ušla u zemlju i bila što dostupnija.

U međuvremenu, Anders Behring Breivik je priznao da je za isti dan planirao napade na još nekoliko ciljeva, a u medijima su se pojavile informacije da je kanio napasti kraljevsku palaču i sjedište Laburističke stranke.

Policija je priopćila da je on za vrijeme ispitivanja, koje je trajalo deset sati, pričao o tim ciljevima, no jedino što je relevantno je to da napadi na te ciljeve nisu uspjeli. Policija je kazala kako je Breivik bio izrazito spreman na suradnju i vrlo detaljan u svom iskazu.

A prema pisanju norveških medija Breivik je zatražio ostavku norveške vlade i abdikaciju kralja Haralda V. ukoliko žele da im otkrije još informacija. Uz to tražio je i da ga postave za glavnog vojnog zapovjednika te ostavku vojnog vrha.

Komentara 106

OB
-obrisani-
01:48 01.08.2011.

dzukela, jasta nego dzukela....samo ona ovde moze da jede govna i niko drugi.....stoka jedna....

OB
-obrisani-
01:49 01.08.2011.

Navedi neistine i demantiraj ono što misliš da nije u redu.. Nemoj kao neka baba bez temelja i osnove fantazirati...

OB
-obrisani-
01:20 01.08.2011.

01.08.2011. u 01:19h Loriana je napisao/la: Admin . samo da te pozdravim Drago mi je da si tu... _____________________________ uvlakač...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije