Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijatelj tvrdi

Breivik je opsjednut izgledom, nos je operirao da izgleda arijevski

'Norwegian mass killer Anders Behring Breivik smiles during the second day of his terrorism and murder trial in Oslo April 17, 2012. Breivik, who massacred 77 people last summer, took to the stand for
'POOL'
29.05.2012.
u 11:57

Bivši 33-godišnjakov prijatelj tvrdi da je Breivik uvijek bio ljubazan, oprezan i iznimno pametan

Anders Behring Breivik zapravo je opsjednut svojim izgledom, moglo bi se zaključiti iz svjedočenja jednog od njegovih bivših prijatelja koji je pred sudom u Oslu pokušao sudskom vijeću i žrtvama njegovih napada opisati kakav je čovjek Breivik bio prije 22. srpnja 2011. godine kada je ubio 77 ljudi.

– Nos je operirao kako bi izgledao više 'arijevski', na lice je stavljao puder i bio je opsjednut izgledom svoje kose i frizure – kazao je sudu bivši Breivikov prijatelj i vatrogasac koji je i sam sudjelovao gašenju požara i spašavanju žrtava "prijateljeva" bombaškog napada na sjedište norveške vlade u Oslu.

O Breivikovu karakteru svjedočit će četvero njegovih prijatelja čiji je identitet ostao nepoznat, prenosi BBC, a na njihov zahtjev Breivik je udaljen iz sudnice.

O svom bivšem prijatelju vatrogasac je kazao da je uvijek bio ljubazan, oprezan i iznimno pametan, a njegovu operaciju nosa svi tadašnji Breivikovi prijatelji smatrali su "pomalo dekadentnom".

Za razliku od bivših prijatelja koji tvrde da je nos operirao zbog želje da izgleda više arijevski, sam 33-godišnji Breivik  tvrdi da je nos operirao nakon što ga je šakom u nos udario nepoznati Pakistanac. Njegovi prijatelji ne sjećaju se da se takvo što ikada dogodilo.

Komentara 7

Avatar Pro et Contra
Pro et Contra
12:15 29.05.2012.

Ubio toliko nevinih a vi se umarate pistai o njegovom nosu. Bolesnik koji ima problema sa samim sobom, tog treba dozivotno zatvoriti sa ludacima psihicki poremecenim ljudima to je njegov pravi ambijent tamo ce se naci dobro.

ME
Medici
13:47 29.05.2012.

Nemojte tako..to je ipak \"liberalna\" Norveška. Hebate taj liberalizam i ta demokracija. Kada svaki pojedinac zna šta je red, rad i disciplina onda ne padaju ovakve idiotarije nikome na pamet. Demokracija je put ka dekadenciji a dekadencija ka samo/uništenju. Hvala.

DU
Deleted user
12:09 29.05.2012.

Da je to napravio u Kini, izvlačila bi se tombola u Gl. Stožeru kopnene armije s jedinom nagradom tko će biti taj sretnik, naime general koji će mu ispaliti zrno u potiljak! I naravno, račun za utrošenu municiju nakon izvršenja presude još šalju rodbini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije