Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET PAKETA

'Pala' još jedna mula na zagrebačkom aerodromu: Brazilka skrivala više od kilograma kokaina u odjeći

Brazilka nosila kokain
Foto: PU zagrebačka
1/3
18.10.2021.
u 11:21

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu

Državljanka Brazila (25) stigla je 16. listopada avionskim letom iz Sao Paula preko Istanbula na teritorij Republike Hrvatske, a kod nje je, prilikom carinskog nadzora, pronađeno pet paketa kokaina

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Kao putnica oko 21 sat stigla je na prostor Zračne luke "Franjo Tuđman“ u Zagrebu te carinskim službenicima izručila ukupno pet paketa ispunjenih s ukupno 1100 grama kokaina koji je skrivala unutar odjeće koju je nosila na sebi. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je kokain bio namijenjen daljnjoj prodaji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. 

VIDEO Vozači Ubera u štrajku: ''Tražimo svoje novce koje nam duguju''


 
Ključne riječi

Komentara 7

MO
modovisisajteMaraschino
11:32 18.10.2021.

dok se vi bavite sa 5 paketa, prođe 500....

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:43 18.10.2021.

Clint Estwood je najlegendarnija "mula".

PO
Poskok
11:34 18.10.2021.

mula?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije