Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tuga u virginu
Povratak na članak

Branson nakon pada svemirskog broda: Nastavljamo svemirski projekt!

Richard Branson, koji je odmah nakon nesreće doputovao u Kaliforniju, kazao je da mu je taj let ''jedno od najtežih putovanja koje je u životu morao učiniti''

Komentari 6

DU
Deleted user
14:02 01.11.2014.

šteta što se tako malo ulaže u svemirska istraživanja i letjelice. Bilo bi lijepo da za moga života ljudska noga hoda po drugom planetu uz mogućnost terraforminga.

VL
ZR
Zrakomlat
10:38 01.11.2014.

kupi ladu nivu, nemoj se trosis bezze.

VL
MX
Mister X
09:54 01.11.2014.

Policija je osigurala mjesto pada zbog bojazni da su neke od krhotina eksplozivne i radiaktivne ...

VL
Avatar zivoslavkovasojevic
zivoslavkovasojevic
16:15 01.11.2014.

Nadam se da ce ovaj projekt uspjeti.zelim srecu svim znanstvenicima koji zele istraziti kosmos,svemir,astrofiziku islicno i ako je ovo manje vise za novac. kako bi lijepo bilo i da nasa domovina sudjeluje u takvim eksperimentima.

VL
Avatar think pink
think pink
11:58 01.11.2014.

"Eksplozija letjelice dogodila se nakon što ju je tijekom testnog leta zrakoplov WhiteKnightTwo ispustio na nadmorskoj visini od 45.000 metara." - hahaha... pa ovo ne bi napisalo ni malo dijete. koji to avion leti na 45 km??? za informaciju "novinaru"ru" - radi se o feet-ima, ne metrima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.