Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trostruko ubojstvo u Splitu

Branko Šerić preuzeo obranu Filipa Zavadlava

Branko Šerić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
15.01.2020.
u 15:42

Šerić nam je rekao da će svoga klijenta posjetiti u ponedjeljak.

Odvjetnik Branko Šerić kojeg su ljudi iz Facebook-grupe podrške angažirali da brani Filipa Zavadlava, osumnjičenog za trostruko ubojstvo počinjeno u Splitu potvrdio je da je i službeno preuzeo njegovu obranu. Punomoć mu je potpisao otac osumnjičenog.

"Poduzeo sam sve pravne korake. Odrekao sam se prava na žalbu na određivanje istražnog zatvora i na rješenje o provođenju istrage da ubrzam postupak. Ako bi se odlučivalo po žalbama predmet bi stajao 15 dana", kazao nam je Šerić dodajući da se će se tako što prije pristupiti psihijatrijskom i psihologijskom vještačenju.

Video: Trostruko ubojstvo u Splitu

"Svoga klijenta posjetit ću u ponedjeljak jer ne mogu prije", kazao je Šerić koji se vraća u Zagreb.

Zavadlav je zbog psihičkog stanja prebačen u zatvorsku bolnicu u Zagrebu. 

Ključne riječi

Komentara 8

SC
schwertransport
15:34 15.01.2020.

Pravi gospodin, lova ga ne zanima......zna kom je potrebna pomoc!

KO
Kokoiduhovi
19:27 15.01.2020.

Ma koja doživotna, A kak to da razni sinovi i razni starci nisu u zatvoru na 20, 30 godina, a pobili su nekoliko ljudi. Sinkope. Roditelji suci, bogati poslovnjaci ?

DU
Deleted user
16:35 15.01.2020.

Vojna tajna služba se uključila u istragu?! Zbog kaleta?! Pa kakve to veze ima?! Jel civilna nema ovlasti za izvide gdje je nabavio kaleta?! Stvarno smo čudno društvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije