Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANAČKI IZBORI

Branko Hrg: HSS više nikad ne smije biti trgovačka stranka

\'19.11.2011., Koprivnica - Predizborni skup HSS-a u selu Koprivnicki Ivanec pored Koprivnice. Gradonacelnik Krizevaca Branko Hrg. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL\'
\'Marijan Susenj/PIXSELL\'
24.01.2012.
u 15:48

Hrg ističe da je pred novim čelništvom najstarije hrvatske stranke izazov stvaranja modernog i novog vodstva koje će stranku konsolidirati, programski osvježiti, kadrovski pomladiti te demokratizirati.

– Hrvatska seljačka stranka doživjela je na proteklim parlamentarnim izborima težak poraz. Dotaknuto je dno i zamalo smo od nekad treće političke stranke u zemlji ostali izvan Sabora. Ovaj je rezultat posljedica prvenstveno lošeg vođenja stranke, u kombinaciji s programskim lutanjem i nedosljednostima, uz zanemarivanje stranačkih interesa i bježanje od tema koje su važne za HSS. Dosadašnje vodstvo snosi odgovornost za ovaj izborni debakl i nitko iz dosadašnjeg vodstva stranke nije u mogućnosti provesti potrebne promjene jer su i pojedinačno i svi zajedno sukrivci za stanje u kojem se stranka nalazi – piše u priopćenju koje je medijima povodom svoje kandidature za predsjednika HSS-a u utorak poslao križevački gradonačelnik Branko Hrg.

Hrg ističe da je pred novim čelništvom najstarije hrvatske stranke izazov stvaranja modernog i novog vodstva koje će stranku konsolidirati, programski osvježiti, kadrovski pomladiti te demokratizirati. To su četiri najvažnija obećanja koja Hrg nudi u svojoj kandidaturi.

– Svojim jasnim programskim određenjem, unutarstranačkom demokracijom i novim kadrovskim vjetrovima stvorit ćemo politički prepoznatljiv, pouzdan i dosljedan HSS. HSS više nikada ne smije biti trgovačka stranka – obećao je na kraju križevački gradonačelnik čiju je kandidaturu jednoglasno podržao i Županijski odbor HSS-a Koprivničko-križevačke županije.

Komentara 8

YO
yocko
19:55 24.01.2012.

A joj što ga Hrg melje da ga mi nepoznamo možda bi mu i povjerovali,a sa kim on to misli pomladiti stranku možda sa kumom Korenom ?ma taj je gorji od Friščića samo sad sam sebe promovira da dođe do sabora, zapamtite ovo .

Avatar madcap
madcap
22:59 24.01.2012.

Izbaciti riječ \"trgovačka\" iz naslova i dobije se najbolje rješenje za HSS i sve nas.

ZE
.zeitgeist.
16:30 24.01.2012.

HSS je prošlo svršeno vrijeme. Da su ljudi htjeli HDZ na vlasti kada su glas dali vama, onda bi glasali za HDZ, a ne za HSS. Zbogom žohari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije