Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT PRIOPĆENJIMA
Povratak na članak

Braniteljske udruge demantiraju Obuljen: 'U njezinu demantiju nema niti jedna istinita tvrdnja'

Reagirao je i HAVC koji je nazvao "neutemeljenim i instruiranim optužbama" te "klevetničkim objavama" tvrdnje dijela udruga iz Domovinskog rata

Komentari 11

TR
TrvtkoKomadina01
22:40 12.10.2016.

Plenkoviću je bitno da Obuljen "ima značajnu europsku dimenziju". Isto kao nekad, kad je političarima bila najvažnija "jugoslavenska dimenzija". Našim liderima je svaka dimenzija važnija od hrvatske.

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
21:07 12.10.2016.

Ovaj Plenković jednostavno ne prestaje provocirati. Trebat će ga malo naučiti pameti, vrijeme je da sazna da više nije u briselskim foteljicama, ovdje se stvari mogu rješavati i malo manje europskom diplomacijom.

VL
PM
Polde M.
23:33 12.10.2016.

Pišem nanovo komentar koji mi je obrisala VL administracija: Ova Nina Obuljen se hvali svojim dugogodišnjim radom i zaslugama u kulturi, pa koje su to njene zasluge? Nagrade Anti Tomiću? Megaprodukcija i financiranje parazita koje nazivaju neprofitni mediji? Oliver Frljić?

VL
Avatar kravata
kravata
21:33 12.10.2016.

Zasto napadate zenu pa vratili su novac a film je prikazan. Gospoda se osjeca da je pravedno postupila.

VL
DU
Deleted user
23:25 12.10.2016.

nina nije niti glasovala za domoljubnu opciju a postavljaju je za "ministarku"!

VL
ZA
zagorecvz
08:02 13.10.2016.

Za ovu ekipu je SUBNOR bi kamilica. Samo je njih bravar stvaio gdej im je mjesto.

VL
AL
Alkana
23:38 12.10.2016.

Sramotan napad na gđu Obuljen. Iz jednog jedinog razloga je ne žele jer znaju da je nepotkupljiva i da neće zažmiriti niti kršiti zakon pa ni zbog "domoljublja", jer priklanjanje jednoj strani i kršenje zakona ove države nikad ne može biti domoljublje. Napadajku ju unaprijed jker znaju da s njom neće moći manipulirati. Ako je itko pošten, onda je to gđa Obuljen, to znaju svi koji ju poznaju.

VL
MO
morituriite
22:09 12.10.2016.

Branitelji, na vlast je zasjeo novi Sanader u liku Plenkovića i sanaderizirani hdz. Vrijeme je da se ujedinite i ne dopustite da nam se ponovi ono što smo prošli u Sanader/Kosor eri.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.